Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς την Τετάρτη
Mετ' εμποδίων θα πραγματοποιηθούν και αύριο Τετάρτη οι μετακινήσεις, λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ακινητοποιημένα όλη την ημέρα θα μείνουν τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός, ο ΗΣΑΠ και το Μετρό θα λειτουργήσουν μετά τις 3 το μεσημέρι και το Τραμ μετά τις 12 το μεσημέρι. Συνεχίζουν την απεργία τα ταξί. Κλειστοί οι σταθμοί του μετρό Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη.
Mετ’ εμποδίων θα πραγματοποιηθούν και αύριο, Τετάρτη οι μετακινήσεις, λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Πιο συγκεκριμένα:
- Ακινητοποιημένα όλη την ημέρα θα μείνουν τα λεωφορεία τα τρόλεϊ, τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός
- Το Μετρό (γραμμές 2,3) και ο ΗΣΑΠ (γραμμή 1) θα λειτουργήσουν μετά τις 3 το μεσημέρι.
- Συνεχίζουν την απεργία τους τα ταξί μέχρι τις 5:00 π.μ της Πέμπτης.
- Το Τραμ θα λειτουργήσει μετά τις 12 το μεσημέρι και μέχρι τη λήξη της βάρδιας.
- Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία και την Τετάρτη, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) συμμετέχει στη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
- Στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί ώς τις 16:00 το απόγευμα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.
Με εντολή της αστυνομίας θα παραμείνουν κλειστοί οι σταθμοί του μετρό Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια, λόγω του συλλαλητηρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Sir David Beckham Rose»: Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ απέκτησε το δικό του τριαντάφυλλο χάρη στην κόρη του Χάρπερ
- Η LVMH πούλησε τον οίκο Marc Jacobs για (σχεδόν) 1 δισεκατομμύριο δολάρια
- Αμαλιάδα: Άγριος ξυλοδαρμός έξω από γυμνάσιο – Στο νοσοκομείο 13χρονη μαθήτρια
- Μπενφίκα: Σκέψεις για βέτο στην είσοδο του «Βασιλιά των Κοτόπουλων» στη SAD
- Λιθουανία: Σήμανε συναγερμό για ύποπτο drone και ζήτησε από τους πολίτες να βρουν καταφύγιο
- «Η Μπεσίκτας θέλει τον Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ»
