Πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή
Σε πανελλαδική αποχή προχωρούν από τη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή οι δικηγόροι, μετά από απόφαση της ολομέλειας των δικηγορικών συλλόγων της χώρας.
Η ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων της χώρας, η οποία συνήλθε το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα, αποφάσισε πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από την Δευτέρα έως την Παρασκευή.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).