Βουτιές στην πισίνα του Hilton όλο τον Νοέμβριο, με 50€!
Όταν βρισκόμαστε στην ιδιαίτερη συγκυρία μιας οικονομικής κρίσης και μιας εντυπωσιακά καλοκαιρινής φθινοπωρινής περιόδου, η δυνατότητα της... αποφόρτισης βουτώντας σε μια πισίνα στο κέντρο της Αθήνας, είναι χωρίς αμφιβολία μια αναζωογονητική εμπειρία.
Όταν βρισκόμαστε στην ιδιαίτερη συγκυρία μιας οικονομικής κρίσης και μιας εντυπωσιακά καλοκαιρινής φθινοπωρινής περιόδου, η δυνατότητα της αποφόρτισης βουτώντας σε μια πισίνα στο κέντρο της Αθήνας, είναι χωρίς αμφιβολία μια αναζωογονητική εμπειρία.
Το Hilton Αθηνών λοιπόν, σας δίνει την δυνατότητα – σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος για τα δεδομένα του ξενοδοχείου – να απολαύστε τα οφέλη ενός μπάνιου στην εξωτερική πισίνα του, διαστάσεων 25μ x 15μ, καθημερινά, για όλο το μήνα Νοέμβριο.
Ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου, μας επιφυλάσσει μερικές ακόμη ηλιόλουστες μέρες, για να χαρούμε τη μεγαλύτερη εξωτερική πισίνα στο κέντρο της πόλης. Ακόμη κι αν κάνει λίγο κρύο, είναι μια εμπειρία που αξίζει! Δεν είναι τυχαίο ότι οι χειμερινοί κολυμβητές έχουν τόσο καλή φυσική κατάσταση!
Μηνιαία συνδρομή: €50
Ημερήσια είσοδος: €10
Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 210 7281801.
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Αυξάνονται οι νεκροί στην Κίνα από τις κατολισθήσεις
- Μήπως ήρθε ο καιρός να κάνεις «ανακωχή» με το στρες;
- Στον «πάγο» και το 2027 δύο φόροι για τα ακίνητα
- Κρήτη: Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στο Λασίθι τη νύχτα
- ΠΟΥ: Διπλάσια τα κρούσματα καρκίνου ως το 2050 – Ισχυρές ανισότητες
- Συνταγή: Φρουτοσαλάτα με μοτσαρέλα
- Τέξας: Πράκτορας της ICE πυροβόλησε και σκότωσε οδηγό στο Χιούστον
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442