Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Να προσέχουν τις δηλώσεις τους συστήνει στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο Δ.Παπαδημούλης

Να προσέχουν τις δηλώσεις τους συστήνει στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο Δ.Παπαδημούλης

«Ατυχή» χαρακτήρισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης τη δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη ότι «δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε». Μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο Δημήτρης Παπαδημούλης συνέστησε στα στελέχη του κόμματος να είναι πιο προσεκτικά στις διατυπώσεις τους.

«Ατυχή» χαρακτήρισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης τη δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη ότι «δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε».

Μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο Δημήτρης Παπαδημούλης συνέστησε στα στελέχη του κόμματος να είναι πιο προσεκτικά στις διατυπώσεις τους.

Ο κ.Λαφαζάνης εξαπέλυσε την Πέμπτη μία «ρουκέτα» τόσο κατά του κόμματός του, όσο και κατά του επικεφαλής του Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο. Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε.»

Αργότερα ο κ. Λαφαζάνης επανήλθε με δηλώσεις του στον Real FM διευκρινίζοντας: «Είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κυβερνήσει και να κυβερνήσει θετικά ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τη χώρα. Είπα ότι είμαστε ένα κόμμα που ξεκίνησε από το 4% και πήγε στο 27%. Είμαστε στα πρόθυρα να κυβερνήσουμε τη χώρα μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

» Αν όμως έλεγα ότι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε λύση σε όλα και απαντήσεις στα πάντα είναι υποκρισία».

«Έχουμε κάνει όμως μεγάλη προσπάθεια και προετοιμασία» πρόσθεσε και σημείωσε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να αποτελέσει την «αφετηρία μίας κυβερνητικής προσπάθειας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024