
Μαρινόπουλος : Ανταμείβει την προτίμηση των καταναλωτών
Σε μια νέα εμπορική ενέργεια, προχωρά η Μαρινόπουλος, στο πλαίσιο των 50 στων γενεθλίων της.
Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από 29 Οκτωβρίου έως και 24 Νοεμβρίου, ανταμείβει την προτίμηση των καταναλωτών, με δωροεπιταγές, σε όλα τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour.
Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι της κάρτας club, θα έχουν την δυνατότητα να κερδίζουν μια δωροεπιταγή ύψους 5 ευρώ με αγορές σηματοδοτημένων προϊόντων, αξίας άνω των 15 ευρώ.
Με αυτόν τον τρόπο, οι κάτοχοι της κάρτας club Carrefour θα μπορούν να κερδίζουν μέχρι 25 € ανά συναλλαγή, κάνοντας χρήση της, ενώ για όσο διαρκεί η ενέργεια η κάθε κάρτα θα μπορεί να κερδίσει συνολικά 100 € για αγορές σηματοδοτημένων προϊόντων αξίας 300 €. Οι δωροεπιταγές εξαργυρώνονται στην επόμενη συναλλαγή έως και τις 8 Δεκεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καλαμάτα: 41χρονος σκότωσε την 39χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους
- «Ποιες είναι οι δύο επιλογές για να αντικαταστήσουν τον Πίτερς»
- Πάτρα: Θρήνος για πατέρα και γιο που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – Ψάχνουν απαντήσεις στην κάμερα του κράνους
- Ο χάρτης ενοικίων στις εμπορικές πιάτσες – Η εκτόξευση της Ερμού
- Ανησυχία για τον Ναδάλ: Η φωτογραφία του θρυλικού τενίστα που έγινε viral στα social media (pics)
- Νότια Κορέα: Τουλάχιστον 4 νεκροί μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο κατασκευής όπλων
- Από τις αγγελίες στην AI: Πώς αλλάζει το παιχνίδι των προσλήψεων το 2026
- Οσμή αερίου στο λεκανοπέδιο: «Πρέπει επιτέλους στην Ελλάδα να αποκτήσουμε ένα… επιστημονικό κόκκινο τηλέφωνο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442