Οι πρώτοι χαμένοι βαθμοί του ΟΣΦΠ και η κατηφόρα του ΠΑΟ
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε δύο φορές στην Κρήτη, όμως έφυγε τελικά μόνο με το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς ο ΟΦΗ κατάφερε να τον ισοφαρίσει και να διαμορφώσει το τελικό 2-2. Οι «πράσινοι» συνέχισαν τις μέτριες εμφανίσεις, με μοναδική αχτίδα... φωτός την παρουσία του νεαρού Χουχούμη! Ίδιο σκορ και στο Χαριλάου, στην αυλαία της 8ης αγωνιστικής. Αυτή τη φορά ο Αρης ήταν που πήρε δύο φορές το προβάδισμα όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την ισοπαλία. Ωστόσο ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια για τους «ερυθρόλευκους» που δεν έκαναν το 8Χ8.
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε δύο φορές στην Κρήτη, όμως έφυγε τελικά μόνο με το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς ο ΟΦΗ κατάφερε να τον ισοφαρίσει και να διαμορφώσει το τελικό 2-2.
Οι «πράσινοι» συνέχισαν τις μέτριες εμφανίσεις, με μοναδική αχτίδα… φωτός την παρουσία του νεαρού Χουχούμη!
Ίδιο σκορ και στο Χαριλάου, στην αυλαία της 8ης αγωνιστικής.
Αυτή τη φορά ο Αρης ήταν που πήρε δύο φορές το προβάδισμα όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την ισοπαλία. Ωστόσο ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια για τους «ερυθρόλευκους» που δεν έκαναν το 8Χ8.
Δείτε τι έγινε στα ματς της Κυριακής και του Σαββάτου
Διαβάστε την εξέλιξη των αγώνων σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη, στην περιγραφή του live από το sports.in.gr
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιές και σκύλος: Πώς μπορούμε να τον πλησιάζουμε με ασφάλεια και σεβασμό
- Βραζιλία: Γίνεται ο πρώτος στόχος νέων τελωνειακών δασμών των ΗΠΑ
- Μάρω Κοντού το τελευταίο μήνυμα: «Λυπάμαι που αυτό το καλοκαίρι δεν θα πάμε στα Καμένα Βούρλα»
- Ο Λαουτάρο αποθέωσε τον Μέσι: «Ο σπουδαιότερος ποδοσφαιριστής που έχω δει» (pics)
- Λέσβος: Φωτιά σε δασική έκταση – Επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
- Ρωγμές σε σπίτια στην Κυψέλη: «Οι καθιζήσεις μπορεί να εξελίσσονται – Απαιτούνται μετρήσεις και συνεχής παρακολούθηση»




