
Πέφτει η αυλαία με τον αγώνα ΠΑΟ – ΑΓΟΡ (19:00)
Με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΑΓΟ Ρεθύμνου στο ΟΑΚΑ (19:00) πέφτει απόψε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανδρών. Οι Πράσινοι προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη στη Λιουμπλιάνα επί της Ολίμπια για την Ευρωλίγκα και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στην Ελλάδα, μετά την εντός έδρας ήττα από την Ολυμπιακό πριν από μια εβδομάδα.
Με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΑΓΟ Ρεθύμνου στο ΟΑΚΑ (19:00) πέφτει απόψε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανδρών.
Οι Πράσινοι προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη στη Λιουμπλιάνα επί της Ολίμπια για την Ευρωλίγκα και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στην Ελλάδα, μετά την εντός έδρας ήττα από την Ολυμπιακό πριν από μια εβδομάδα.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού ο Βασίλης Ξανθόπουλος ήταν ο μόνος που απουσίασε από την τελευταία προπόνηση λόγω ίωσης, ωστόσο θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του που θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει ή αν θα επιλέξει να τον ξεκουράσει.
Από την πλευρά του ο ΑΓΟΡ θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ χωρίς άγχος και θα προσπαθήσει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει ως τώρα στην Α1, έχοντας μια εύκολη νίκη απέναντι στον Άρη την περασμένη αγωνιστική με 68-50 και μια ήττα από τον Κολοσσό στη Ρόδο με 82-80.
Διαβάστε τι έγινε στα ματς της Κυριακής και του Σαββάτου
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Λεμπρόν… σκέφτεται τους Χιτ του Γιάννη: «Οι τρεις ομάδες που εξετάζει για το επόμενο βήμα»
- Στον Ολυμπιακό ο Ζότα Σίλβα! (pics)
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442