
Αυξήθηκαν το Σεπτέμβριο οι καταθέσεις στο κυπριακό χρηματοπιστωτικό σύστημα
Η κλιμάκωση της οικονομικής κρίσης στη Κύπρο, τα υφιστάμενα προβλήματα των τραπεζών της χώρας και η επικείμενη υπαγωγή σε Μνημόνιο δεν έχουν κλονίσει την τραπεζική πίστη. Οι καταθέσεις στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της Κύπρου κατέγραψαν το Σεπτέμβριο αύξηση, για δεύτερο στη σειρά μήνα, και ανήλθαν στα 70,69 δισ. ευρώ, από 70,66 δισ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.
Η κλιμάκωση της οικονομικής κρίσης στη Κύπρο, τα υφιστάμενα προβλήματα των τραπεζών της χώρας και η επικείμενη υπαγωγή σε Μνημόνιο δεν έχουν κλονίσει την τραπεζική πίστη.
Οι καταθέσεις στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της Κύπρου κατέγραψαν το Σεπτέμβριο αύξηση, για δεύτερο στη σειρά μήνα, και ανήλθαν στα 70,69 δισ. ευρώ, από 70,66 δισ. ευρώ τον προηγούμενο μήνα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου σε ετήσια βάση οι καταθέσεις το Σεπτέμβριο του 2012 αυξήθηκαν κατά 1,2%, σε σχέση με αύξηση 0,5% που σημείωσαν τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους και αύξηση 4,1% το Σεπτέμβριο του 2011, όταν είχαν ανέλθει στα 69,80 δισ. ευρώ.
Η τελευταία μείωση στις καταθέσεις είχε σημειωθεί τον περασμένο Ιούλιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπορεί η Αρμενία να γίνει μία γέφυρα ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση;
- Η Παρί έχει στα «ραντάρ» της, το ρεκόρ της Ρεάλ Μαδρίτης
- Champions League: MVP ο Βιτίνια, ο Αντετοκούνμπο την απονομή (vid)
- Πόσα χρόνια θα κουβαλάει η πραγματική οικονομία την κρίση;
- Ο Ίαν ΜακΚέλεν στους δρόμους του Λονδίνου υπέρ των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ+
- Και όχι αδίκως – Η Έμιλι Μπλαντ δηλώνει ότι «φοβάται την τεχνητή νοημοσύνη»

