Την ερχόμενη Δευτέρα φτάνει η τρόικα στην Λευκωσία
Την ερχόμενη Δευτέρα τοποθετείται η άφιξη του κλιμακίου της τρόικας στη Λευκωσία για τη διαπραγμάτευση του μνημονίου. Σύμφωνα με τον Κύπριο υπουργό Οικονομικών, Β.Σιαρλή, οι διαπραγματεύσεις δεν θα κρατήσουν πολλές μέρες και το μνημόνιο θα τεθεί τελικά στο Eurogroup της 12ης Νοεμβρίου.
Την ερχόμενη Δευτέρα τοποθετείται η άφιξη του κλιμακίου της τρόικας στη Λευκωσία για τη διαπραγμάτευση του μνημονίου.
Από την περασμένη Δευτέρα, που έχει σταλεί το κυπριακό πακέτο αντιπροτάσεων προς την τρόικα, ο υπουργός Οικονομικών Βάσος Σιαρλή έχει καθημερινές επαφές με μέλη του κλιμακίου, είτε τηλεφωνικώς, είτε στο πλαίσιο τηλεδιασκέψεων για ανταλλαγή απόψεων επί των προτάσεων των δύο πλευρών.
Σύμφωνα με τον Κύπριο υπουργό, οι διαπραγματεύσεις δεν θα κρατήσουν πολλές μέρες και το μνημόνιο θα τεθεί τελικά στο Eurogroup της 12ης Νοεμβρίου.
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.