Στην αντεπίθεση το ΠΑΣΟΚ μετά τις βολές κορυφαίων στελεχών του κατά της ηγεσίας
Στην αντεπίθεση περνά το ΠΑΣΟΚ μετά τις δηλώσεις των Ανδρέα Λοβέρδου και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που εξαπολύουν βολές κατά της ηγεσίας του κόμματος. Ο συντονιστής του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος έκανε λόγο για στελέχη που «συχνά ακούν τον αντίλαλό τους και νομίζουν ότι τους μιλάει η Ιστορία». Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι πρόκειται για «ένα σύμπτωμα της ασθένειας που λέγεται "υπουργίτιδα" και που ανήκει στη γενική νόσο του κυβερνητισμού».
Στην αντεπίθεση περνά το ΠΑΣΟΚ μετά τις δηλώσεις των Ανδρέα Λοβέρδου και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που εξαπολύουν βολές κατά της ηγεσίας του κόμματος.
Ο συντονιστής του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος έκανε λόγο, όπως αναφέρουν Τα Νέα για στελέχη που «συχνά ακούν τον αντίλαλό τους και νομίζουν ότι τους μιλάει η Ιστορία». Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι πρόκειται για «ένα σύμπτωμα της ασθένειας που λέγεται “υπουργίτιδα” και που ανήκει στη γενική νόσο του κυβερνητισμού».
Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο κ.Κουκουλόπουλος τόνισε ότι αδυνατεί να κατανοήσει για ποιό λόγο γίνονται αυτά την παραμονή της ψήφισης των μέτρων. «Για ποιο λόγο πρέπει το ΠΑΣΟΚ να πάει αποδυναμωμένο μέσα από τέτοιες στάσεις και συμπεριφορές σε μία τόσο κρίσιμη ψηφοφορία και μάλιστα από στελέχη τα οποία έχουν προεξοφλήσει ότι θα ψηφίσουν οτιδήποτε ήδη από τον Ιούλιο μήνα;».
Τόσο ο Ανδρέας Λοβέρδος όσο και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, οι οποίοι με τις δηλώσεις τους προκαλούν αναταράξεις στην Ιπποκράτους, είναι αποφασισμένοι να ψηφίσουν τα μέτρα.
«Το δίλημμα ψηφίζουμε ή πτωχεύουμε έχει βέβαια μόνο έναν τρόπο επίλυσης: τη στήριξη της πατρίδας κι αυτό θα κάνω για τέταρτη φορά. Όμως δεν πάει άλλο με τα περί ανάπτυξης ψέματα, προσχήματα, τα άλλοθι και τις υπεκφυγές» δήλωσε τη Δευτέρα Ανδρέας Λοβέρδος, επαναλαμβάνοντας ότι θα δράσει μετά την υπέρβαση των μεγάλων εθνικών θεμάτων. Επισήμανε δε την ανάγκη για ρήξη, με νέα κόμματα ή απολύτως αναμορφωμένους σχηματισμούς και απολύτως νέα νοοτροπία.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξη στη ΝΕΤ, έθεσε εμμέσως πλην σαφώς θέμα ηγεσίας, εκτιμώντας ότι το προγραμματισμένο -για τον Φεβρουάριο- συνέδριο δεν μπορεί να είναι η λύση.
Την ίδια ώρα ο Θ.Πάγκαλος, μιλώντας στον Βήμα 99,5, ήταν εξαιρετικά επικριτικός για τον Ευάγγελο Βενιζέλο λέγοντας: «Μάζεψε τη στενή του παρέα, το γραφείο του, κυριολεκτικά απέκλεισε όλους τους άλλους, αδιαφόρησε για αυτούς και τώρα έρχεται και λέει ‘βοηθήστε με’. Ποιον να βοηθήσουμε; Δεν έχει μείνει κανείς. Εδώ έφυγε το ΠΑΣΟΚ, δε φεύγουμε εμείς».
*Περισσότερα στην έντυπη έκδοση των Νέων
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Λανουά γλιτώνει την απολογία – Σκοτάδι και χάος στη διαιτησία
- Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στον Κηφισό – ΄Ενας τραυματίας
- Η Κρήτη ανεβαίνει στην Αθήνα: 100 χρόνια από τη γέννηση του Κώστα Μουντάκη
- Άνδρος: Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο – Σώοι και οι 9 ναυτικοί
- Η μουσική μπορεί να σε πάει από το στρες στη χαλάρωση μέσα σε λίγα λεπτά
- Νέα Ιωνία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω επισκευής σήραγγας στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως
- Μεγαλώνει το χάσμα στις συντάξεις μεταξύ του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα
- Η Ντόλι Πάρτον ακύρωσε τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442