Επαφές με τον κόσμο της οικονομίας και του τουρισμού έχει στο Βερολίνο η Ο.Κεφαλογιάννη
Με πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες στον τομέα του τουρισμού, αλλά και με εκπροσώπους τουριστικών επιχειρήσεων και μέσων ενημέρωσης θα συναντηθεί η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Βερολίνο.
Με πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες στον τομέα του τουρισμού, αλλά και με εκπροσώπους τουριστικών επιχειρήσεων και μέσων ενημέρωσης θα συναντηθεί η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Βερολίνο.
Η κ. Κεφαλογιάννη θα έχει συνάντηση με διευρυμένη αντιπροσωπεία του γερμανικού υπουργείου Οικονομίας, ενώ, σημειώνεται, ότι η προγραμματισμένη συνάντησή της με τον Γερμανό υφυπουργό Οικονομίας αρμόδιο για τον Τουρισμό Ερνστ Μπουργκμπάχερ, ακυρώθηκε λόγω ατυχήματος του τελευταίου.
Θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Εργασίας, εντεταλμένο της καγκελαρίου για την ελληνογερμανική συνεργασία σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, Χανς Φούχτελ, με τους μεγαλύτερους Γερμανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες (tour operators), με εκπροσώπους της γερμανικής Ομοσπονδίας Βιομηχανίας, αλλά και με εκπροσώπους των γερμανικών ΜΜΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Δέκα εξαφανίσεις επιστημόνων έβαλαν φωτιά στο διαδίκτυο – Εργάζονταν σε πυρηνικές και κρίσιμες υπηρεσίες
- Οργή – Ο ιστότοπος που συνδέεται με τον ομαδικό βιασμό της Ζιζέλ Πελικό «επανήλθε»
- Σοκ στον Βόλο: 52χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε αποθήκη – Τον αναζητούσε ο αδελφός του
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Βήμα βήμα η διαδικασία
- ΠΑΣΟΚ: Αθήνα και Αττική πνίγονται από το κυκλοφοριακό, αλλά η κυβέρνηση δεν γνωρίζει πότε θα ολοκληρωθεί η Γραμμή 4 του Μετρό
- «Σε προφορική συμφωνία Μπαρτσελόνα και Ίντερ για τον Μπαστόνι»
