Με γκολ του Αθανασιάδη στο 51ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έσπασε τη... γραμμή Μαζινό της ΑΕΚ και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας τον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες από το 70ο λεπτό, λόγω αποβολής του Λόρενς.
Με γκολ του Αθανασιάδη στο 51ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έσπασε τη… γραμμή Μαζινό της ΑΕΚ και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας τον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες από το 70ο λεπτό, λόγω αποβολής του Λόρενς.
Ο Εβαλντ Λίνεν παρέταξε την ΑΕΚ με σαφή αμυντικό προσανατολισμό, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για το κάκιστο θέαμα που παρουσίασαν οι δύο «Δικέφαλοι» στο πρώτο ημίχρονο. Ακόμα και για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος, αυτά τα πρώτα 45 λεπτά θα πρέπει να μείνουν στην ιστορία ως υπόδειγμα για το πόση δυσφορία μπορεί να προκαλέσει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Σε όλο αυτό το διάστημα δεν προέκυψε ούτε μία (!) τελική προσπάθεια, κανείς δεν δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, δεν απείλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, δεν προσπάθησε να κάνει αισθητή (επιθετικά) την παρουσία του.
Ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερός γιατί προηγήθηκε, όχι μόνο στην πρώτη του ευκαιρία, αλλά και χωρίς να επιχειρήσει σουτ! Στο 51′ από σέντρα του Ετό, ο Κλάους Αθανασιάδης με άπιαστη κεφαλιά άνοιξε το σκορ, καταφέρνοντας να διασπάσει την άμυνα της ΑΕΚ πιο εύκολα απ΄ό,τι ανέμενε κι ο πιο αισιόδοξος οπαδός των γηπεδούχων μετά απ΄όσα διαδραματίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα το ματς άνοιξε, χωρίς βέβαια να διεκδικεί βραβείο για την… ποιότητά του.
Η ΑΕΚ αδυνατούσε να δημιουργήσει προβλήματα, αλλά της δόθηκε το δικαίωμα στην ελπίδα από μία ανόητη ενέργεια του Λόρενς. Στο 70′ ο Ιρλανδός είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για «θέατρο», αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με 10 παίκτες στα τελευταία 20 λεπτά.
Ακόμα κι έτσι, όμως, αυτή η ΑΕΚ δεν μπορούσε να ελπίζει σε κάτι θετικό στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την πιο ξεκούραστη νίκη των τελευταίων ετών σε ντέρμπι «Δικεφάλων» και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.