Ο Άκης Μάντζιος πλήγωσε την παλιά ομάδα του, τον Πανιώνιο, καθώς είδε τη νυν, Κέρκυρα, να φεύγει νικήτρια από με 1-0 από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Αυτή ήταν η πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη – δεύτερη συνολικά – των «Φαιάκων» και ο Καραλής ήταν αυτός που πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο 71ο λεπτό.

Οι Νεοσμυρνιώτες ήταν αυτοί που είχαν την επιθετική υπεροχή και έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Σάμαρης βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε με εξαιρετική επέμβαση ο Αναστασόπουλος. Στο 28′ το σουτ του Καμπάνταη απέκρουσε εκ νέου ο Αναστασόπουλος για να φτάσουμε στο δεύτερο ημίχρονο όπου εκεί επαληθεύτηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου.

Στο 71′ κι ενώ οι γηπεδούχοι διατηρούσαν την υπεροχή, ο Λεόν πάσαρε στον Καραλή και εκείνος με σουτ παραβίασε την εστία του Περιστερίδη ανοίγοντας το σκορ για την Κέρκυρα. Η ομάδα του Ελευθερόπουλου πίεσε για την ισοφάριση, η οποία ωστόσο δεν ήρθε, δίνοντας τέλος στο εντός έδρας αήττητο των «κυανέρυθρων» στο εφετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Λιαχούδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: Σάμαρης, Αυλωνίτης – Ζουμπουλάκης, Βενέτης, Μπουκουβάλας, Αναστασόπουλος, Λεόν

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Σάμαρης (74′ Διαμαντάκος), Μενδρινός (63′ Γουνδουλάκης), Αραβίδης (67′ Ντούνης), Κολοβός, Καμπάνταης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Βενέτης, Μπουκουβάλας, Καραλής, Ηλιάδης, Μπάρκογλου (82′ Σταμόγιαννος), Τσουμάνης (60′ Αγρίτης), Μοντέιρο, Κοντοδήμος, Βασιλογιάννης (60′ Λεόν), Ζουμπουλάκης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ