Ήρθα για να βοηθήσω και να βοηθηθώ, είπε ο Νικοπολίδης
Ο Αντώνης Νικοπολίδης παρουσίασε το βιβλίο του «Ο αγώνας της ζωής μου», όμως αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν η νέα σελίδα στην καριέρα του και η θέση βοηθού προπονητή που απέκτησε στον Ολυμπιακό.
Ο Αντώνης Νικοπολίδης παρουσίασε το βιβλίο του «Ο αγώνας της ζωής μου», όμως αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν η νέα σελίδα στην καριέρα του και η θέση βοηθού προπονητή που απέκτησε στον Ολυμπιακό.
βοηθός του Λεονάρντο Ζαρντίμ παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε -τουλάχιστον επί του παρόντος- το κάλεσμα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
«Είμαι σε φάση που δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα. Οι δημοσιογράφοι ψάχνετε συνωμοσίες πίσω από κάποια πράγματα. Αυτή τη στιγμή έγινε κάτι απλό. Ο κ. Μαρινάκης αποφάσισε να ενισχυθεί το τεχνικό τιμ με έναν Έλληνα προπονητή που γνωρίζει καλά την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα, ως ένα επιπλέον όπλο στα χέρια του Ζαρντίμ. Ο κ. Ζαρντίμ δεν είχε κανένα πρόβλημα στο να πάω στην ομάδα και έτσι αποφάσισα στο ξεκίνημα της νέας καριέρας μου να πάω στον Ολυμπιακό. Σίγουρα η χρονική στιγμή που έγινε αυτή η κίνηση με προβληματίζει. Θα ήταν καλύτερα να έχει γίνει το καλοκαίρι για να έχουμε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε. Αλλά και τώρα θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω την ομάδα και να βοηθηθώ και εγώ μέσα από αυτήν» είπε αρχικά και συνέχισε:
«Αιφνιδιάστηκα διότι περίμενα να συμβεί κάτι με την εθνική Ελπίδων. Δεν προχώρησε όμως αυτό και ήρθε η πρόταση από τον κ. Μαρινάκη. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλη πίεση και αυτό θα μου κάνει καλό. Θέλω να δουλέψω και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ».
Και κατέλεηξε: «Δεν νομίζω ότι πήρα ρίσκο. Στο ποδόσφαιρο διαλέγεις τα βήματά σου για το που θες να φτάσεις. Ανήκω στον Ολυμπιακό αλλά την κύρια ευθύνη την έχει ο κ. Ζαρντίμ που είναι και ο προπονητής της ομάδας».
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.