Τρία ακίνητα εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού μεταβιβάστηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ
Στο Δημόσιο, για αξιοποίηση από το ΤΑΙΠΕΔ, μεταβιβάζεται η κυριότητα τριών ακινήτων, τα οποία βρίσκονται εντός του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού, σύμφωνα με σχετική τροπολογία που κατατέθηκε την Παρασκευή στη Βουλή.
Στο Δημόσιο, για αξιοποίηση από το ΤΑΙΠΕΔ, μεταβιβάζεται η κυριότητα τριών ακινήτων, τα οποία βρίσκονται εντός του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού, σύμφωνα με σχετική τροπολογία που κατατέθηκε την Παρασκευή στη Βουλή.
Αυτά τα ακίνητα ανήκουν κατά κυριότητα σε:
1) ΕΟΤ: έκταση περίπου 169.450 τ.μ,. επί της οποίας έχει ανεγερθεί το κτιριακό συγκρότημα του Ανατολικού Αεροσταθμού, συνολικής επιφανείας περίπου 36.500,00 τ.μ. και το οποίο περιλαμβάνει τα κτίρια αναχωρήσεων, αφίξεων, ναυλωμένων πτήσεων, καθώς και το γειτονικό κτίριο του τελωνείου, συνολικής επιφανείας περίπου 10.000 τετραγωνικών μέτρων.
2) ΕΛΤΑ: κτίσμα του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού εμβαδού περίπου 145,28 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου με αριθμό 49Α του πρώην Δυτικού Αερολιμένα.
3) Πρώην Νομαρχία Αθηνών, νυν Περιφέρεια Αττικής: έκταση του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού εμβαδού περίπου 40.419,00 τετραγωνικών μέτρων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηράκλειο: Οδηγός μηχανής παρέσυρε και χτύπησε γυναίκα, σκότωσε τον σκύλο της και εξαφανίστηκε
- Εργασία: Οι κλάδοι που θα κάνουν τη διαφορά σε συνθήκες και μισθούς
- ΑΕΚ – Λέβιτσε 99-88: Ξέσπασε στην παράταση και προκρίθηκε ως πρώτη (vid)
- Deals σε ενέργεια και άμυνα εξετάζουν η Ρωσία με την Ινδονησία
- Netflix: Επιστρέφει στον μεγάλο δανεισμό για να αποκτήσει τη Warner Bros — Η πιο τολμηρή κίνηση στην ιστορία της
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ κατάσχεσαν τάνκερ κοντά στη Βενεζουέλα
