
Ψευδής η λίστα που εμφανίζει ποσά βουλευτών ως εμβάσματα, λέει η Βουλή
Η «λίστα» που παρουσιάζεται στο Διαδίκτυο και εμφανίζει ποσά καταθέσεων βουλευτών ως χρήματα που εξήχθησαν στο εξωτερικό είναι ψευδής, αποφάνθηκε η Διάσκεψη των Προέδρων, κατόπιν έρευνας. Και η Τράπεζα της Ελλάδος διαψεύδει την ύπαρξη τέτοιας λίστας.
Η «λίστα» που παρουσιάζεται στο Διαδίκτυο και εμφανίζει ποσά καταθέσεων βουλευτών ως χρήματα που εξήχθησαν στο εξωτερικό είναι ψευδής, αποφάνθηκε η Διάσκεψη των Προέδρων, κατόπιν έρευνας.
Εκφράζει μάλιστα την ανησυχία της, διότι πίσω από την ανωνυμία του Διαδικτύου κρύβονται αντικοινοβουλευτικές δυνάμεις, οι οποίες «πετάνε λάσπη» στο σύνολο του πολιτικού κόσμου.
Σημειώνεται ότι και η Τράπεζα της Ελλάδος διαψεύδει την ύπαρξη τέτοιας λίστας.
Στο μεταξύ, κατά τη σημερινή της σύσκεψη, η Διάσκεψη των Προέδρων ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής για τον έλεγχο του «πόθεν έσχες» Αθ. Νάκο ότι το πρωί απέστειλε επιστολή προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιω. Τέντε, με την οποία ζητείται η αποστολή της λίστας Λαγκάρντ στη Βουλή.
Εξάλλου, σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να οριστεί άμεσα η συζήτηση στην Ολομέλεια επί της πρότασης για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο, ο πρόεδρος της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκης ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με τους προέδρους των κομμάτων για τον προσδιορισμό της συζήτησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Ρεάλ που θέλει να «δέσει» τον Βινίσιους και η «μαύρη λίστα» του Μουρίνιο
- O Σεθ Ρόγκεν αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο η Αν Χάθαγουεϊ αποχώρησε από το «Knocked Up»
- Φοιτητικό επίδομα: Μέχρι πότε θα μείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για την αίτηση
- Φλόριντα: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 31χρονης που κατασπάραξε αλιγάτορας – «Αυτό ήταν το τελευταίο που μου είπε»
- Κρήτη: Αγνοείται 74χρονη στο Ηράκλειο – Έρευνες για τον εντοπισμό της με drone και εκπαιδευμένο σκύλο
- ΕΛΑΣ: Η Πολιτεία ζητά από τους δικηγόρους να συμπράξουν στο «κυνήγι κεφαλών» – Θα καταργήσουμε την ΚΥΑ για το άσυλο


