Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο!
Φόρεσες το διάσημο μπλουζάκι με σήμα τον «Στόχο» και με αυτή σου την ενέργεια βοήθησες χιλιάδες γυναίκες να ενημερωθούν για την πρόληψη, αλλά και να εξεταστούν δωρεάν. Σήμερα μπορείς να οργανώσεις μια γιορτή για τον ίδιο σκοπό, μπορείς να γίνεις «Οικοδέσποινα με Στόχο».
Οργάνωσε μια γιορτή ή ένα φιλικό τσάι (Tea Party) σπίτι σου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στην οποία εσύ και οι φίλες σου θα περάσετε καλά, ενώ θα ενισχύσετε οικονομικά την Εκστρατεία του «Στόχου». Γίνε «Οικοδέσποινα με Στόχο», κάλεσε κόσμο στο σπίτι σου, ετοίμασε ξεχωριστές γεύσεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και φρόντισε να περάσετε όλοι αξέχαστα έχοντας κάνει παράλληλα μια καλή πράξη.
Η ομάδα της Εκστρατείας «Στόχου» θα σε βοηθήσει να διοργανώσεις μια επιτυχημένη γιορτή, ένα πάρτι, γεύμα ή μια συγκέντρωση, στέλνοντάς σου υλικό με έξυπνες συμβουλές για το πώς να το κάνεις, συνταγές από γνωστές και γνωστούς chef, καθώς και άλλες εκπλήξεις και ένα δώρο για σένα την ίδια.
Γνωστές και αγαπημένες Ελληνίδες έγιναν «Οικοδέσποινες με Στόχο» και υποδέχτηκαν με χαρά τις φίλες τους. Η Κατερίνα Λέχου υποδέχτηκε τη φίλη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδη και η Ευδοκία Ρουμελιώτη τις παιδικές της φίλες, ενώ οι κολυμβήτριες της Βουλιαγμένης υποδέχτηκαν τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες του πόλο.
Μην περιμένεις λοιπόν, γίνε κι εσύ «Οικοδέσποινα με Στόχο» και οργάνωσε τη δική σου επιτυχημένη γιορτή.
Σήμερα κιόλας τηλεφώνησε στα 210 3614488 και 210 3606430, ώρες 9:30-17:30, για να σου πουν λεπτομέρειες και να σου στείλουν το ενημερωτικό πακέτο.
Να είσαι σίγουρη πως η προσπάθειά σου βοηθάει ουσιαστικά στο να σώζονται ζωές!
Η Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» τα τελευταία 10 χρόνια έχει συμβάλει ουσιαστικά ώστε χιλιάδες γυναίκες να έρθουν σε επαφή με την πρόληψη της ασθένειας, μέσα από την ενημέρωση και τις δωρεάν προληπτικές εξετάσεις. Για να συνεχιστεί το έργο της Εκστρατείας θα πρέπει κάθε γυναίκα να βοηθήσει και να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια.
Περισσότερες πληροφορίες και στο www.ftbc.gr
health.in.gr
- «Η φωνή του ταυτίστηκε με τον Θρύλο» – Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Στάθη Γαβάκη
- Πρόωρη αυλαία για το «Σπίτι Μου 2» – Βροχή διαμαρτυριών
- Ευρώπη ή Αμερική: Πού αυξάνεται ταχύτερα ο αριθμός των δισεκατομμυριούχων;
- Άβα Γκάρντνερ – Φρανκ Σινάτρα: Πωλείται η ερωτική φωλιά τους
- «Κοκορομαχίες» στη Γαλλία για… το ψητό κοτόπουλο
- «Οι Μπλέιζερς ετοιμάζουν trade για τον Αντετοκούνμπο»
- Καιρός: Χειμώνας μέσα στον Μάιο – Στα λευκά Πάρνηθα, Καλάβρυτα και Μέτσοβο
- Τα δεδομένα για τον Κίναν Έβανς: Τι ισχύει με το συμβόλαιο και την αποκατάσταση του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442