Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο Αντ.Ρουπακιώτης
Επιτυχής ήταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης για αφαίρεση αιματώματος από τον εγκέφαλο. Ιατρικό ανακοινωθέν αναμένεται την Τρίτη, αφού γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του από τους νευροχειρουργούς.
Επιτυχής ήταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης για αφαίρεση αιματώματος από τον εγκέφαλο.
Οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα καθώς το αιμάτωμα που εντοπίσθηκε, αντιμετωπίστηκε στον εξωτερικό φλοιό του εγκεφάλου.
Ο κ. Ρουπακιώτης μεταφέρθηκε, όπως προβλέπεται, στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου και η κατάστασή του είναι σταθερή.
Ιατρικό ανακοινωθέν αναμένεται την Τρίτη, αφού γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του από τους νευροχειρουργούς.
Ο κ. Ρουπακιώτης μεταφέρθηκε το πρωί αρχικά στο Αιγινήτειο και στη συνέχεια στο Αττικό Νοσοκομείο με έντονες ημικρανίες και αδιαθεσία. Από τις εξετάσεις προέκυψε ότι υπάρχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας