Καριέρα προπονητή ξεκινάει σύντομα ο Ζινεντίν Ζιντάν
Φαίνεται ότι ο αγωνιστικός χώρος και η μυρωδιά των αποδυτηρίων έχουν λείψει ατον Ζινεντίν Ζιντάν, αφού έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ετοιμάζει το «come back» του, αλλά όχι βέβαια ως ποδοσφαιριστής, αφού τα χρόνια τον πήρα (έφτασε τα 40) και έτσι θα ασχοληθεί με την προπονητική.
Φαίνεται ότι ο αγωνιστικός χώρος και η μυρωδιά των αποδυτηρίων έχουν λείψει στον Ζινεντίν Ζιντάν, αφού έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ετοιμάζει το «come back» του, αλλά όχι βέβαια ως ποδοσφαιριστής, αφού τα χρόνια τον πήρα (έφτασε τα 40) και έτσι θα ασχοληθεί με την προπονητική.
«Θα ξεκινήσω με την πρώτη βαθμίδα, θα συνεχίσω με την δεύτερη και θα δούμε αργότερα για το δίπλωμα του επαγγελματία προπονητή», αποκάλυψε ο «Ζιζού» σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Equipe».
Ο αθλητικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει ήδη ξεκινήσει μαθήματα προπονητικής στην Κλερφοντέιν και δεν διστάζει να δηλώσει ότι δεν θα είχε πρόβλημα να ξεκινήσει την καριέρα του στους πάγκους από μικρή ομάδα:
«Ειλικρινά ποτέ δεν αναρωτήθηκα που ή σε ποιο επίπεδο θα προπονήσω. Το καλό είναι ότι συζήτησα με τον εαυτό μου αν έχω διάθεση να προπονήσω και η απάντηση ήταν καταφατική. Μετά θα φανεί», όμως, δεν κρύβει και τις υψηλές βλέψεις του: «Κάποια μέρα θα προπονήσω την Εθνική Γαλλίας, γιατί σήμαινε πολλά για μένα», συμπλήρωσε ο άλλοτε ηγέτης των «τρικολόρ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ – Ιράν: Ποια είναι τα κύρια σημεία διαφωνίας στις διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου
- Η ΑΕΚ γιόρτασε στα μπουζούκια την κατάκτηση του πρωταθλήματος (vid)
- Το πραγματικό πρόβλημα με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί χρειάζεται βαθιά πολιτική αλλαγή και όχι απλώς κυβερνητική εναλλαγή
- Ασυμπτωματικός και χωρίς καμία ένδειξη ασθένειας ο Έλληνας επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό
- Οι ομάδες που θα συνθέσουν το ζευγάρι του επόμενου Betsson Super Cup Ελλάδας
- Βύρων Κοτζαμάνης: «Το 2060 οι Ελληνες θα είμαστε όσοι και τη δεκαετία του 1960 αλλά πολύ πιο μεγάλοι σε ηλικία»

