«Λουκέτο» σε όλα τα εμπορικά καταστήματα στις 18 Οκτωβρίου
Tη διοργάνωση πανεμπορικού συλλαλητηρίου με κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων την προσεχή Πέμπτη 18 Οκτωβρίου αποφάσισε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και έχει ζητήσει τη συμπαράσταση και τη συμμετοχή όλων των φορέων εκπροσώπησης ελεύθερων επαγγελματιών. Το κλείσιμο των καταστημάτων θα είναι καθολικό σε όλη την Ελλάδα και το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι μπροστά από τα γραφεία της ΕΣΕΕ, στην οδό Μητροπόλεως 42.
Tη διοργάνωση πανεμπορικού συλλαλητηρίου με κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων την προσεχή Πέμπτη 18 Οκτωβρίου αποφάσισε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και έχει ζητήσει τη συμπαράσταση και τη συμμετοχή όλων των φορέων εκπροσώπησης ελεύθερων επαγγελματιών.
Την ίδια ημέρα έχουν κηρύξει νέα γενική απεργία η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Τα δύο κορυφαία συνδικάτα προγραμματίζουν συγκέντρωση στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως.
Το κλείσιμο των καταστημάτων θα είναι καθολικό σε όλη την Ελλάδα και το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι μπροστά από τα γραφεία της ΕΣΕΕ, στην οδό Μητροπόλεως 42.
Επίσης, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου της ΕΣΕΕ την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, σε κεντρικό επίπεδο, αλλά και τοπικό με τη συμμετοχή των Εμπορικών Συλλόγων και όλων των τοπικών κοινωνικών εταίρων.
«Είναι χρέος όλων των μικρομεσαίων και αυτοαπασχολούμενων εμπόρων η κινητοποίηση να πετύχει, τα καταστήματα να κλείσουν συνολικά και να ακουστεί η φωνή μας μέχρι το υπουργείο Οικονομικών, εκεί που εξυφαίνονται σχέδια για την εξάλειψη της μικρής και μεσαίας εμπορικής επιχείρησης» όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της συνομοσπονδίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Gov.gr Wallet: Το συχνό λάθος με τα στοιχεία του MyAuto όταν μας σταματά η τροχαία
- Το άτομο που έδωσε την εντολή για το χτύπημα με τη χειροβομβίδα αναζητά η Αστυνομία – Στις 2.500€ η αμοιβή του Αιγύπτιου
- «Η Ναϊμέγκεν συμφώνησε με τον Τάντιτς» (pic)
- Από το δείπνο των Ανταποκριτών στο Truth Social: Ο Τραμπ μιλάει ξανά για τρίτη υποψηφιότητα στις προεδρικές
- «Η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού»
- Primark: Μειώνει τις τιμές για να απαντήσει σε Shein και Temu
- Πώς βρέθηκαν τα ρούχα της Σαρλίζ Θερόν στο πλατό του Memento
- Κοζάνη: Ένας τραυματίας από τη φωτιά – Υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442