Προχωρά η ενοποίηση Γ’-Δ’ Εθνικής για τη δημιουργία ερασιτεχνικής κατηγορίας
Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα του ποδοσφαίρου προανήγγειλε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στο σχέδιο ενοποίησης της Γ' και της Δ' Εθνικής κατηγορίας, αλλά και στη διαφωνία του σχετικά με τον προβιβασμό όλων των πρωταθλητών των Ενώσεων στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής το εφετινό καλοκαίρι.
Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα του ποδοσφαίρου προανήγγειλε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στο σχέδιο ενοποίησης της Γ’ και της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά και στη διαφωνία του σχετικά με τον προβιβασμό όλων των πρωταθλητών των Ενώσεων στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής το εφετινό καλοκαίρι.
Με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Χιώτης παράγοντας, έχοντας θητεύσει ως πρόεδρος της Επιτροπής Δ’ Εθνικής, επιθυμεί τη μείωση των ομάδων στις δύο κατηγορίες, θέτοντας μάλιστα ως προτεραιότητα την ένωση της Γ’ και Δ’ Εθνικής, σκέψη που αναμένεται να εξελιχθεί από την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο (2013-14).
Ο κ. Σαρρής δήλωσε μεταξύ άλλων: «Διαφώνησα με την απόφαση για την Δ’ Εθνική, δηλαδή το ότι ανέβηκαν στη Γ’ Εθνική όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στα μπαράζ ανόδου. Έχουμε ήδη εκπονήσει σχέδιο για την ενοποίηση της Γ’ και της Δ’ Εθνικής σε μία ερασιτεχνική κατηγορία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Rihanna διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν και πάλι έγκυο
- Διπλασιάστηκαν οι εκατομμυριούχοι τραπεζίτες στη Γαλλία την πενταετία 2019-2024
- Η τελική βαθμολογία της Euroleague – Τα ζευγάρια των play off και των play in και όλες οι ημερομηνίες
- Πορτογαλία: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά της σχεδιαζόμενης μεταρρύθμισης στην αγορά εργασίας
- Πότε παίζουν Παναθηναϊκός – Μονακό για τα πλέι ιν της Euroleague
- Κεφαλονιά: Προφυλακιστέοι και οι τρεις κατηγορούμενοι για τον θάνατο της 19χρονης

