Οι κάτοχοι BMW είναι «οι χειρότεροι οδηγοί» αυτοκινήτων
Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που κατασκευάζει η εδρεύουσα στο Μόναχο αυτοκινητοβιομηχανία BMW είναι οι χειρότεροι οδηγοί, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το περιοδικό Motorwelt.
Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που κατασκευάζει η εδρεύουσα στο Μόναχο αυτοκινητοβιομηχανία BMW είναι οι χειρότεροι οδηγοί, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το περιοδικό Motorwelt.
Σχεδόν όλοι οι ερωτηθέντες απάντησαν ότι αντιμετώπισαν επιθετική, αγενή και απερίσκεπτη οδήγηση στους γερμανικούς δρόμους από κατόχους BMW.
Οι οδηγοί των ακριβών και ταυτόχρονα μεγάλων δυνατοτήτων αυτοκινήτων εμφανίζονται μέσα από την έρευνα ως οι πιο απειλητικοί στο δρόμο.
Πρώτοι στη λίστα είναι οι ιδιοκτήτες BMW (σε ποσοστό 50,6%) ακολουθούμενοι από τους κατόχους Mercedes (32,2%), Audi (25,9%), Porsche (8,7%) και VW (5,4%).
Η έρευνα διεξήχθη σε ένα χαρακτηριστικό δείγμα από τα 45,5 εκατομμύρια οδηγούς στη Γερμανία τον Αύγουστο.
Πρόσφατη έρευνα της βρετανικής ιστοσελίδας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Compucars.co.uk επίσης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι κάτοχοι BMW είναι οι χειρότεροι οδηγοί στους βρετανικούς αυτοκινητοδρόμους.
Σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα, τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι οδηγοί αυτοκινήτων BMW είναι ότι δεν προσέχουν τους άλλους οδηγούς και δεν είναι συγκεντρωμένοι όταν οδηγούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Ο Τραμπ θέλει χαρτονόμισμα των 250 δολαρίων με το πρόσωπό του
- Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος: Θα βοηθήσει ο καιρός για το πρώτο μπάνιο;
- Πλούσιοι και φτωχοί ταξιδιώτες στις ΗΠΑ – Πώς οι ακριβές πτήσεις αλλάζουν το τοπίο
- Αρνάλντι – Τσιτσιπάς 3-1: Χαμηλή πτήση και αποκλεισμός για τον Στέφανο
- Από το «Made in China» στο «Made by China» – Η Κίνα κάνει εμπόριο
- Ο Γιώργος Μπαρτζώκας για τον τραυματισμό του Ντόρσεϊ (vid)

