Πλατανόφυλλα και στο «Βικελίδης» με 2-0 επί του Άρη
Ο Πλατανιάς Χανίων συνεχίζει την απίστευτη πορεία του στη Σούπερ Λιγκ την πρώτη χρονιά της παρουσίας του στα «μεγάλα σαλόνια» και φιγουράρει πλέον στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας! Οι «νεοφώτιστοι» Κρητικοί πήραν το «διπλό» μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κερδίζοντας με 2-0 τον Άρη χάρη στα γκολ των Κάλαιτζιτς (36'), Ουντότζι (66').
Ο Πλατανιάς Χανίων συνεχίζει την απίστευτη πορεία του στη Σούπερ Λιγκ την πρώτη χρονιά της παρουσίας του στα «μεγάλα σαλόνια» και φιγουράρει πλέον στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας! Οι «νεοφώτιστοι» Κρητικοί πήραν το «διπλό» μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κερδίζοντας με 2-0 τον Άρη χάρη στα γκολ των Κάλαιτζιτς (36′), Ουντότζι (66′).
Ο Αρης απείλησε άμεσα στο 17′ με τον Ασλανίδη που βρέθηκε σε θέση βολής μετά από εξαιρετική συνεργασία των συμπαικτών του, αλλά το τελείωμά του ήταν απογοητευτικό, καθώς έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Οσο περνούσε ο χρόνος, το άγχος δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα στους γηπεδούχους, τη στιγμή που οι Κρητικοί παίζοντας απελευθερωμένα κέρδιζαν περισσότερο έδαφος. Στο 28΄ ο Κάλαϊτζιτς προειδοποίησε με σουτ που έφυγε λίγο άουτ και λίγο αργότερα, στο 36′, ο ίδιος παίκτης άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες του Αρη «χάρισαν» τη μπάλα στο κέντρο, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν μπροστά και ο Κάλαιτζιτς με διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής, «πάγωσε» το γήπεδο.
Αποφασισμένοι να ανατρέψουν την κατάσταση οι «κίτρινοι», βγήκαν στην επίθεση. Στο 55′ ο Καπετάνος και ο Αγκάνθο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε διαδοχικές προσπάθειες, ενώ στο 61′ ο Σουνάς βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κηπουρό αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο κόσμος του Αρη είχε ξεσηκωθεί και την ώρα που «έσπρωχνε» την ομάδα στην ισοφάριση, έγινε το 0-2! Σε αντεπίθεση στο 66′ ο Ουντότζι βρέθηκε εντελώς αμαρκάριστος μέσα στη μικρή περιοχή και εύκολα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σφραγίζοντας την σημαντικότερη -έως τώρα- νίκη στην ιστορία του Πλατανιά. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Αρη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.