«Τετ α τετ» Ολάντ, Μόντι και Ραχόι στη Μάλτα
Τριμερή συνάντηση έχουν την Παρασκευή στη Μάλτα ο Γάλλος πρόεδρος και ο Ιταλός και ο Ισπανός πρωθυπουργός, στην οποία θα κυριαρχήσει η κρίση στην Ευρωζώνη. Οι τρεις ηγέτες θα έχουν κατ' ιδίαν συνομιλίες στο πλαίσιο συνόδου ηγετών της Ευρώπης και της βόρειας Αφρικής στη Βαλέτα.
Τριμερή συνάντηση έχουν την Παρασκευή στη Μάλτα ο Γάλλος πρόεδρος και ο Ιταλός και ο Ισπανός πρωθυπουργός, στην οποία θα κυριαρχήσει η κρίση στην Ευρωζώνη.
Ο Φρανσουά Ολάντ, ο Μάριο Μόντι και ο Μαριάνο Ραχόι θα έχουν κατ’ ιδίαν συνομιλίες στο πλαίσιο συνόδου ηγετών της Ευρώπης και της βόρειας Αφρικής στη Βαλέτα.
Το γραφείο του Γάλλου προέδρου ανακοίνωσε πως η τριμερής συνάντηση θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής. Η ανακοίνωση δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η φορολογία της Ιταλίας «μαγνητίζει» τους πλούσιους
- Πυροβολισμοί στο Δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκο – Απομακρύνθηκαν οι επίσημοι και ο Τραμπ
- Βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (βίντεο)
- Μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κολομβία με 14 νεκρούς και 38 τραυματίες λίγο πριν τις εκλογές (βίντεο)
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο
- Πυροβολισμοί εναντίον αντιφασιστών στην Ιταλία, την επέτειο της Ημέρας της Απελευθέρωσης

