Θύμα των «μασκοφόρων εκδικητών» έπεσε ο ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών
Δύο Καναδοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί, γνωστοί για τις φάρσες που σκαρώνουν κατά καιρούς σε επώνυμους, κατάφεραν να βγάλουν στον αέρα τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, λέγοντάς του ότι επιθυμεί να συνομιλήσει μαζί του ο πρωθυπουργός του Καναδά Στίβεν Χάρπερ. Ο τίτλος της εκπομπής τους -με έδρα το Κεμπέκ- λέγεται «μασκοφόροι εκδικητές».
Δύο Καναδοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί, γνωστοί για τις φάρσες που σκαρώνουν κατά καιρούς σε επώνυμους, κατάφεραν να βγάλουν στον αέρα τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, λέγοντάς του ότι επιθυμεί να συνομιλήσει μαζί του ο πρωθυπουργός του Καναδά Στίβεν Χάρπερ.
Όπως ανέφεραν στη συνέχεια οι παρουσιαστές της εκπομπής με τίτλο «μασκοφόροι εκδικητές», χρειάστηκαν λιγότερο από μισή ώρα για να πείσουν τον Νοτιοκορεάτη διπλωμάτη να «συνομιλήσει» με τον Χάρπερ.
Εκείνη τη στιγμή ο Μπαν Γκι-Μουν έκανε διάλειμμα από τις συνεδριάσεις της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, όπου μιλήσαν δεκάδες ηγέτες από όλο τον κόσμο.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.