Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τα κέντρα κράτησης μεταναστών
Ολοκληρώθηκε η συζήτηση και υπερψηφίσθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για τα κέντρα υποδοχής και κράτησης μεταναστών. Σε σύνολο 262 παρόντων βουλευτών, υπέρ ψήφισαν 149 βουλευτές από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, κατά 99 από το ΣΥΡΙΖΑ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες , τη Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ, ενώ 14 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ψήφισαν «παρών» και απουσίαζαν οι υπόλοιποι τρεις.
Ολοκληρώθηκε η συζήτηση και υπερψηφίσθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για τα κέντρα υποδοχής και κράτησης μεταναστών.
Σε σύνολο 262 παρόντων βουλευτών, υπέρ ψήφισαν 149 βουλευτές από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, κατά 99 από το ΣΥΡΙΖΑ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες , τη Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ, ενώ 14 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ψήφισαν «παρών» και απουσίαζαν οι υπόλοιποι τρεις.
Την ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής του νομοσχεδίου είχε ζητήσει η Χρυσή Αυγή.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου

