Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε αγρότες και όχι σε συνδικαλιστές οι επιδοτήσεις των συλλόγων, λέει η κυβέρνηση

Σε αγρότες και όχι σε συνδικαλιστές οι επιδοτήσεις των συλλόγων, λέει η κυβέρνηση

Αποφασισμένη να δώσει τέλος στην «παράλογη ενίσχυση του κρατικοδίαιτου αγροτοσυνδικαλισμού» δηλώνει η κυβέρνηση διά του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μ.Χαρακόπουλου. «Τα χρήματα θα δίδονται σε οικογένειες πολύτεκνων αγροτών και κτηνοτρόφων σε ορεινές, μειονεκτικές, νησιωτικές και ακριτικές περιοχές» δήλωσε ο κ. Χαρακόπουλος μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, τον οποίο ενημέρωσε για τον έλεγχο που διενεργείται σε ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ και ΣΥΔΑΣΕ. Μάλιστα, με εντολή του Αντ.Σαμαρά ο έλεγχος επεκτείνεται από το 1994 έως σήμερα με συνδρομή και του ΣΔΟΕ.

Αποφασισμένη να δώσει τέλος στην «παράλογη ενίσχυση του κρατικοδίαιτου αγροτοσυνδικαλισμού» δηλώνει η κυβέρνηση διά του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμου Χαρακόπουλου.

«Τα χρήματα αυτά πλέον θα δίδονται σε οικογένειες πολύτεκνων αγροτών και κτηνοτρόφων σε ορεινές, μειονεκτικές, νησιωτικές και ακριτικές περιοχές» δήλωσε ο κ. Χαρακόπουλος μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, τον οποίο ενημέρωσε για τον έλεγχο που διενεργείται στην ΠΑΣΕΓΕΣ, τη ΓΕΣΑΣΕ και τη ΣΥΔΑΣΕ.

Όπως είπε ο κ. Χαρακόπουλος, με εντολή του Αντώνη Σαμαρά ο έλεγχος στις τρεις συνδικαλιστικές οργανώσεις επεκτείνεται από το 1994 έως σήμερα με συνδρομή και του ΣΔΟΕ.

Τον έλεγχο ζήτησε πρόσφατα ο κ. Χαρακόπουλος, επισημαίνοντας ότι τα ποσά που καταβλήθηκαν στις παραπάνω οργανώσεις με προηγούμενες αποφάσεις, εγκρίθηκαν χωρίς ουδέποτε αυτές να έχουν ελεγχθεί απολογιστικά και διαχειριστικά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024