Ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης για τα γεγονότα στη Τούμπα
Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της καταγγέλλει επίθεση των ανθρώπων της ασφαλείας του ΠΑΟΚ σε δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της καταγγέλλει επίθεση των ανθρώπων της ασφαλείας του ΠΑΟΚ σε δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Το προκλητικό σχόλιο του ποδοσφαιριστή Αθανασιάδη -απ’ ό,τι φαίνεται- βρήκε υποστηρικτές ανάμεσα στους υπευθύνους διεξαγωγής του παιχνιδιού από την γηπεδούχο ΠΑΕ, καθώς ανά τακτά χρονικά διαστήματα στον ηλεκτρονικό πίνακα του γηπέδου αναγράφηκε το συγκεκριμένο σλόγκαν.
Η αμεσότητα του συγκεκριμένου σλόγκαν ήρθε να επιβεβαιωθεί και στη φυσούνα, όπου οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, Παπαστεριανός και Νταμαρλής, δέχτηκαν άνανδρη επίθεση και χτυπήθηκαν από ανθρώπους της ασφάλειας της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καταδικάζει τις παραπάνω ακραίες συμπεριφορές και περιμένει την αντίδραση από τους αρμόδιους φορείς και την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Υ.Γ. Σεβόμενοι την μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών στα Τέμπη, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ παρέδωσε στεφάνι, το οποίο για άγνωστο λόγο δεν κατατέθηκε ποτέ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θλίψη για τη Σάρον Στόουν: Πέθανε ο αδελφός της Μάικλ στα 74 του
- Φάμελλος: Ο χυδαίος Γεωργιάδης είναι το ακροδεξιό εξτρέμ του Μητσοτάκη
- Ο Ολυμπιακός βραβεύει τέσσερις θρυλικές μορφές του πόλο γυναικών
- Οι σχεδιασμοί της Τουρκίας για το νόμο της «Γαλάζιας Πατρίδας» και η διπλωματική προετοιμασία της Ελλάδας
- Τραμπ και Σι συμφώνησαν να παραμείνουν ανοιχτά τα Στενά του Ορμούζ – Συνάντηση στην Ουάσινγκτον τον Σεπτέμβρη
- Θουκυδίδης: Η πρόγνωση «των μελλόντων έσεσθαι»


