Ρατσιστική επίθεση σε διαμέρισμα αλλοδαπών στην Καβάλα
Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου ένα σπίτι στην Καβάλα, όπου κατοικούν τρεις αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές. Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι τοποθέτησαν μία πλαστική σακούλα με βενζίνη και στουπί στην είσοδο του διαμερίσματος και έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στους τοίχους και στην πόρτα.
Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα ένα σπίτι στην Καβάλα, όπου κατοικούν τρεις αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές.
Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι τοποθέτησαν μία πλαστική σακούλα με βενζίνη και στουπί στην είσοδο του διαμερίσματος και έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στους τοίχους και στην πόρτα.
Η φωτιά σβήστηκε μετά από επέμβαση της Πυροσβεστικής, ενώ οι δράστες αναζητούνται.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).