Ψηφίστηκε από τη Σούπερ Λιγκ η αναδιάρθρωση
Το μεσημέρι της Δευτέρας πέρασε με συντριπτική πλειοψηφία από τη Σούπερ Λίγκα η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και έτσι την επόμενη χρονιά θα υπάρχουν 18 ομάδες στην μεγάλη κατηγορία, ενώ φέτος θα υποβιβαστούν δύο. Κατά της αναδιάρθρωσης ψήφισε μόνο ο Παναθηναϊκός, ενώ απείχε η Ξάνθη. Αυτό σημαίνει ότι πλέον θα παίξουν στην Football League, o Hρακλής, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα.
Το μεσημέρι της Δευτέρας πέρασε με συντριπτική πλειοψηφία από τη Σούπερ Λίγκα η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και έτσι την επόμενη χρονιά θα υπάρχουν 18 ομάδες στην μεγάλη κατηγορία, ενώ φέτος θα υποβιβαστούν δύο.
Μετά λοιπόν και από την συμφωνία με τον ΟΠΑΠ, η Σούπερ Λίγκα ψήφισε υπέρ της αναδιάρθρωσης για την επόμενη περίοδο, ώστε να γίνουν 18 οι ομάδες. Κατά της αναδιάρθρωσης ψήφισε μόνο ο Παναθηναϊκός, ενώ απείχε η Ξάνθη. Αυτό σημαίνει ότι πλέον θα παίξουν στην Football League, o Hρακλής, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή:
Η Γ.Σ. της Super League αποδέχθηκε το αίτημα περί αύξησης των ομάδων από 16 σε 18 την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και τον υποβιβασμό 2 ομάδων από τη Super League στη Football League την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Μειοψήφησε η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και απείχε της ψηφοφορίας η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αντίποινα για το αμερικανικό ρεσάλτο σε ιρανικό πλοίο υπόσχεται το Ιράν – Από μία κλωστή κρέμεται η εκεχειρία
- Μακελειό στη Λουιζιάνα: Πατέρας των 7 από τα 8 παιδιά που δολοφονήθηκαν ήταν ο δράστης
- Συνταγή: Φριτάτα με μανιτάρια
- Η απειλή της υπερνοημοσύνης: Πόσο κοντά βρισκόμαστε σε ένα ανεξέλεγκτο μέλλον;
- Παραδοχή από τον στρατό του Ισραήλ ότι μέλος του προκάλεσε φθορές σε άγαλμα του Ιησού στον Λίβανο
- Φράουλες: Νόστιμες, δροσιστικές και θρεπτικές




