
Γενέθλια για τα δύο χρόνια του Golden-i στο Μαρούσι με προσφορές
Τα καταστήματα Golden-i, με αφορμή την επέτειο δύο χρόνων από την ίδρυση του πρώτου καταστήματος στο Μαρούσι, κάνει προσφορές έως το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου. Γνωστοποίησε ακόμα ότι, η κάρτα του Gold Club υπάρχει στο Passbook, την εφαρμογή διαχείρισης κουπονιών της Apple, όπου συγκεντρώνονται ηλεκτρονικά κουπόνια, κάρτες επιβίβασης, εισιτήρια θεάτρων, κινηματογράφων και άλλα.
Τα καταστήματα Golden-i, με αφορμή την επέτειο δύο χρόνων από την ίδρυση του πρώτου καταστήματος στο Μαρούσι, γνωστοποίησε ότι η κάρτα του Gold Club υπάρχει στο Passbook, την εφαρμογή διαχείρισης κουπονιών της Apple, όπου συγκεντρώνονται ηλεκτρονικά κουπόνια, κάρτες επιβίβασης, εισιτήρια θεάτρων, κινηματογράφων και άλλα.
Όσοι από τους πελάτες διαθέτουν το iOS 6 στο iPhone, ή στο iPod touch και έχουν λάβει την κάρτα μέλους στο Gold Club στο Passbook μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για τις ισχύουσες προσφορές (από το πίσω μέρος της κάρτας στο Passbook).
Το Apple Premium Reseller Store δηλώνει ότι μέσα σε δύο χρόνια έχουν περάσει τις πόρτες του περίπου 400.000 άνθρωποι. Μετά το Golden-i στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι, εγκαινιάστηκε το Golden-i στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.
Το Golden-i γιορτάζει και κάνει καθημερινά από τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 μία μοναδική καθημερινή προσφορά. Τις καθημερινές επετειακές προσφορές που πραγματοποιούνται στα Golden-i θα τις βρείτε στην διεύθυνση http://www.golden-i.gr/campaign/2_years_golden-i/.
In.gr Τεχνολογία
- Γερμανία: Νέα άνοδος της ακροδεξιάς AfD – Αυξάνεται η δυσαρέσκεια για τον καγκελάριο Μερτς
- «Υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς – Τα δεδομένα για Φρανσίκο και Μοντέρο» (pic)
- Τζάκσον Πόλοκ: Ρεκόρ 181 εκατ. δολαρίων για έργο-ορόσημο της αφηρημένης τέχνης
- Ο ‘Ομπλακ «βλέπει» να χάνει τα 10 εκατ. και άνοιξε την πόρτα από την Ατλέτικο Μαδρίτης
- Ρόδος: Συγκλονίζει ο αδερφός της 57χρονης μητέρας που σκοτώθηκε στο τροχαίο – «Χάσαμε δύο αγαπημένα πρόσωπα που δεν έφταιγαν»
- Εκλογή των επικεφαλής της Ομάδας Αλήθειας στη ΝΔ – Όταν η προπαγάνδα γίνεται κανονικότητα


