Οκτώ μήνες με αναστολή σε νεαρό για τον ξυλοδαρμό μέλους αντιφασιστικής οργάνωσης
Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης σε 30χρονο, ο οποίος κατηγορείτο για ξυλοδαρμό εκπαιδευτικού. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη στα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ μελών αντιρατσιστικής οργάνωσης και της Χρυσής Αυγής.
Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης σε 30χρονο, ο οποίος κατηγορείτο για ξυλοδαρμό εκπαιδευτικού.
Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη στα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ μελών της οργάνωσης «Ενωμένοι ενάντια στον ρατσισμό» και της Χρυσής Αυγής.
Ο 30χρονος συνελήφθη μετά από μήνυση την οποία κατέθεσε ο εκπαιδευτικός.
Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος αναγνώρισε τη συμμετοχή του στη Χρυσή Αυγή, αλλά αρνήθηκε εμπλοκή του κόμματος στο περιστατικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στο έλεος των γεωτρήσεων η Αλάσκα: Νομιμοποιείται ο θάνατος απειλούμενων ειδών για τις πετρελαϊκές
- Ματιέ Κασοβίτς: «Είμαστε όλοι κλέφτες» – Aκυρώνει τους εχθρούς της ΑΙ στο σινεμά, προφητεύει το αύριο
- Super League: Η βαθμολογία των πλέι άουτ μετά την 4η αγωνιστική (pic)
- Η ανθρωπότητα στον κλοιό της πυρηνικής απειλής – Nομπελίστας προειδοποιεί ότι μπορεί να μην υπάρξει αύριο
- Βουλή: Ο μοναδικός βουλευτής που ψήφισε κατά σε όλες τις άρσεις ασυλίας – Πιο «γαλάζιος» και από τους «γαλάζιους»
- Ολλανδία: Η εισαγγελία ζητά ποινή κάθειρξης 30 ετών για Σύρο που κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας


