Παραμένει στις ανεπτυγμένες αγορές το Χρηματιστήριο Αθηνών
Στην κατηγορία των ανεπτυγμένων αγορών παραμένει το Χρηματιστήριο της Αθήνας, σύμφωνα με την ετήσια αξιολόγηση του οίκου FTSE. Ωστόσο το ΧΑ παραμένει υπό παρακολούθηση και αναμένονται τα αποτελέσματα της νέας αξιολόγησης, η οποία θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2013, προκειμένου να αποφασισθεί αν η ελληνική αγορά θα διατηρηθεί στις ανεπτυγμένες αγορές ή θα υποβαθμιστεί στις αναδυόμενες αγορές.
Στην κατηγορία των ανεπτυγμένων αγορών παραμένει το Χρηματιστήριο της Αθήνας, σύμφωνα με την ετήσια αξιολόγηση του οίκου FTSE.
Ωστόσο το ΧΑπαραμένει υπό παρακολούθηση και αναμένονται τα αποτελέσματα της νέας αξιολόγησης, η οποία θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2013, προκειμένου να αποφασισθεί αν η ελληνική αγορά θα διατηρηθεί στις ανεπτυγμένες αγορές ή θα υποβαθμιστεί στις αναδυόμενες αγορές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναιτωλικός – Κηφισιά 0-1: Διπλό… μισή παραμονή για την ομάδα του Λέτο
- Ο Τραμπ στέλνει το αεροπλανοφόρο Lincoln στις κουβανικές ακτές: «Θα καταλάβουμε την Κούβα αμέσως», δήλωσε
- Η απειλή του Τραμπ έγινε πραγματικότητα – Τι σημαίνει η απόσυρση στρατευμάτων για ΗΠΑ και Γερμανία
- Πάτρα: Μεγάλη φωτιά στις εγκαταστάσεις της παλιάς Pirelli – Καίγονται λάστιχα
- Μια… άλλη Premier League: Δέκα χρόνια από το γκολ του Αζάρ που έδωσε το πρωτάθλημα στη Λέστερ
- Περιστέρι: Συμπλοκή ανηλίκων με δύο 15χρονους τραυματίες

