Με τον Κοντοέ στην αποστολή της για την Κρήτη η ΑΕΚ
Ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, με τον Βαγγέλη Βλάχο να συμπεριλαμβάνει και τον Κοντοέ στην αποστολή.
Ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, με τον Βαγγέλη Βλάχο να συμπεριλαμβάνει και τον Κοντοέ στην αποστολή.
Εκτός από τους Παναγιώτη Λαγό και Βαλεντίνο Βλάχο που είναι τραυματίες, ο Έλληνας τεχνικούς είδε όλους τους παίκτες της ΑΕΚ να προπονούνται κανονικά και συμπεριέλαβε 20 άτομα στην αποστολή. Ανάμεσά τους και τον Κοντοέ, η συμμετοχή του οποίου στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή.
Η «κιτρινόμαυρη» αποστολή αναχωρεί στις 15:55 αεροπορικώς για Ηράκλειο. Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Νικολιάς, Αρκούδας, Γροντής, Κουρέλλας και Κουτρουμπής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
- Φλόριντα: Δύο εκτελέσεις σε μία μέρα έπειτα από 60 χρόνια – Ρεκόρ εκτελέσεων σε ένα χρόνο για τον κυβερνήτη Ντε Σάντις
- ΛΔ Κονγκό: Εξαπλώνεται ταχύτερα ο Εμπολα μαζί με τους θανάτους – Δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε θεραπεία



