Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συμφωνία μεταξύ του Abu Dhabi και της Citroen Racing

Συμφωνία μεταξύ του Abu Dhabi και της Citroen Racing

Από αλλού το περίμεναν οι Γάλλοι του Auto Hebdo και από αλλού τους ήρθε. Η συμφωνία συνεργασίας (και ίσως πώληση) της αγωνιστικής ομάδας της Citroen δεν έγινε στο Qatar αλλά στο Abu Dhabi.

Αντίο, Red Bull και Qatar. Καλώς ήρθες Abu Dhabi. Νέος πονοκέφαλος βρήκε τους συντάκτες του περιοδικού (και του site) του Auto Hebdo, οι οποίοι φοβούνται πως η ομάδα της Citroen θα πουληθεί.

Αυτή τη φορά οι φήμες θέλουν τη Γαλλική ομάδα να κλείνει συμφωνία (ή αν θέλετε να πωλείται) με τον οργανισμό Τουρισμού του Abu Dhabi. Πίσω από τον οργανισμό βρίσκεται ο Khalid Al Qassimi.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν ο Σεΐχης Khalid bin Faisal bin Sultan Al Qassimi είναι οδηγός αγώνων από τα United Arab Emirates.

Έχει κερδίσει το πρωτάθλημα Μέσης Ανατολής το 2004 και συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ (WRC). Επιπλέον ο Σεΐχης Khalid Al Qassimi είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας Al Qasimi όπου κυβερνούν τα Εμιράτα της Sharjah και της Ras Al Khaimah.

Έτσι ο Σεΐχης Khalid Al Qassimi ο 3ος οδηγός της Citroen όπως είχε κάνει παλαιότερα με την Ford. Οι φήμες ήθελαν να αγοράζει και εκείνη την ομάδα (την M- Sport του M. Wilson) αλλά τότε λεφτά υπήρχαν.

Παράλληλα με το WRC ο K.A. Qassimi θα αγωνίζεται και στο Πρωτάθλημα Μέσης Ανατολής με μία έκδοση “S2000” του Citroen DS3.

Για να μην φωνάζουν οι Γάλλοι (δημοσιογράφοι), πως η ομάδα τους θα ξεπουληθεί (σύμφωνα πάντα με το Auto Hebdo) θα ανακοινωθεί μία συμφωνία για 5ετή χορηγία. ΄Έτσι και τα χρήματα θα έρθουν και όλοι θα μείνουν ήσυχοι.

Έχοντας λύσει το πρόβλημα του budget και με δύο σίγουρους οδηγούς (Mikko Hirvonen και Khalid Al Qassimi) μένει να ανακοινώσει (στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι) και ο S. Loeb τι θα κάνει στο μέλλον για να έχουμε μία πιο καθαρή εικόνα.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024