Grand Prix Σιγκαπούρη 2012 : Ποινή 5 θέσεων για τον Pedro de la Rosa
Πέντε θέσεις χάνει ο Pedro de la Rosa λόγω ποινής για την αλλαγή κιβωτίου ταχυτήτων πριν τις τελευταίες ελέυθερες δοκιμές.
Το πρόβλημα διαγνώστηκε από την ομάδα στην Ιταλία.Ο οδηγός της HRT – Cosworth τελείωσε το Grand Prix της Monza στη 18η θέση, αλλά η ομάδα ανακάλυψε πως το κιβώτιο ταχυτήτων ανέβαζε θερμοκρασία χωρίς λόγο.
Η βλάβη εξαφανίστηκε στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά αλλά εμφανίστηκε πάλι (με δυσλειτουργία του συστήματος αλλαγής)στη 2η περίοδο.
Έτσι οι μηχανικοί το άλλαξαν πριν της τελευταίες ελεύθερες δοκιμές και έτσι ο Ισπανός θα ξεκινήσει 5 θέσεις πιο πίσω από τη θέση που θα πετύχει στις κατατακτήριες δοκιμές στο νυχτερινό circuit της Marina Bay.
Να σας θυμίσουμε πως η HRT – Cosworth έχει νέο πάτωμα στο μονοθέσιό της για το Grand prix στη Σιγκαπούρη. Αυτή είναι η πρώτη σημαντική αναβάθμιση του αυτοκινήτου από την Άνοιξη.
auto.in.gr
- Φοιτητική στέγη: Τα ακριβότερα ενοίκια γύρω από τα πανεπιστήμια
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής και συνδράμει ελικόπτερο – Ήχησε 112
- Ταμείο Ανάκαμψης: Μνημείο κυβερνητικής αναποτελεσματικότητας
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τους μικρομεσαίους, στοχεύει στους συνταξιούχους- Η «κοινωνική συμμαχία» του Ανδρουλάκη και η φυγή προς τα μπρος
- Σισμανόγλειο: «Νοσηλεύτρια σε πανικό φώναζε ‘φωτιά’ – Είχε πάρα πολύ καπνό, δεν μπορούσες να δεις τίποτα»
- Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 14 περιοχές
- Έρευνα: 7 στους 10 πιστεύουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν υλοποίησε τις δεσμεύσεις της
- Από τα ελληνικά νησιά έως τα Τίρανα και τη Βαρκελώνη: Οι διαμαρτυρίες αποκαλύπτουν το τίμημα του υπερτουρισμού στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442