Οι προσευχές του Θωμά Μαύρου για τη συμφωνία ΑΕΚ-Βιντιάδη, Χάρις
Η ΑΕΚ θα μπλέξει σε περιπέτειες αν δεν προχωρήσει η συμφωνία με τους Κιθ Χάρις και Δημήτρη Βιντιάδη, προειδοποίησε ο Θωμάς Μαύρος. «Προσευχόμαστε να έχει αίσιο τέλος αυτή η περίπτωση», τόνισε χαρακτηριστικά.
Η ΑΕΚ θα μπλέξει σε περιπέτειες αν δεν προχωρήσει η συμφωνία με τους Κιθ Χάρις και Δημήτρη Βιντιάδη, προειδοποίησε ο Θωμάς Μαύρος.
«Προσευχόμαστε να έχει αίσιο τέλος αυτή η περίπτωση», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “NovaΣπορ FM”, εξηγώντας ότι «… τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, γιατί τα χρέη είναι πολλά κι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν άνθρωποι που να θέλουν να βάλουν χρήματα».
Επισήμανε ότι η οριστική απάντηση αναμένεται ως το τέλος Σεπτεμβρίου, ενώ παραδέχθηκε ότι «… δεν έχω συγκεκριμένη ενημέρωση αν θέλουν να αποκτήσουν τις μετοχές μόνοι τους ή με “συμπαίκτες”».
Ο Θωμάς Μαύρος εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για τη συμπαράσταση από τον κόσμο της ΑΕΚ, την οποία χαρακτήρισε συγκινητική, ενώ έδειξε ευχαριστημένος από την αγωνιστική εικόνα της Ενωσης, παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα:
«Όλοι γνωρίζουμε πως έχουμε μία νεανική ομάδα. Πρώτη φορά τα παιδιά φοράνε αυτή τη μεγάλη φανέλα. Μέχρι στιγμής η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή. Βεβαίως θέλουν πολλά πράγματα βελτίωση, αλλά η εικόνα που μας παρουσιάζει μας γεμίζει αισιοδοξία. Αυτό που κοιτάμε είναι σε κάθε ματς η ομάδα να παρουσιάζεται καλύτερη κι επειδή είμαστε η ΑΕΚ να παίρνουμε βαθμούς. Στο τέλος θα κάνουμε τη συγκομιδή».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Τότεναμ κινδυνεύει με υποβιβασμό με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι να θέλει να ενισχύσει το επιτελείο του με έναν ψυχολόγο για να βοηθήσει τους παίκτες του.