Καταζητούμενος για τη δολοφονία των Ισαάκ και Σολωμού φέρεται να συνελήφθη στη Κιργιζία
Έναν Τούρκο που εμπλέκεται στη βάρβαρη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού το 1996 φέρεται να συνέλαβαν οι Αρχές στην Κιργιζία. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Ερχάν Αρικλί, ο οποίος είναι στη λίστα για τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού και την οποία έχει στα χέρια της η Interpol.
Έναν Τούρκο που εμπλέκεται στη βάρβαρη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού το 1996 φέρεται να συνέλαβαν οι Αρχές στην Κιργιζία.
Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στην Κωνσταντινούπολη, πρόκειται για τον Ερχάν Αρικλί, ο οποίος είναι στη λίστα για τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού και την οποία έχει στα χέρια της η Interpol.
Στην λίστα αυτή βρίσκονται άλλα δέκα άτομα, ανάμεσα στα οποία και ο τότε αρχηγός των κατοχικών δυνάμεων Ερσάν Κουντακσί.
Η πρεσβεία της Τουρκίας στην Κιργιζία χαρακτήρισε τις κατηγορίες εναντίον του Αρικλί ανυπόστατες.
Τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Αρικλί συνελήφθη στο αεροδρόμιο Μανάς και λόγω του ότι είχε στην κατοχή του «διπλωματικό» διαβατήριο της «Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου» οδηγήθηκε στη Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας στην πρωτεύουσα Μπισκέκ και στη συνέχεια, όπως υποστηρίζουν, αφέθηκε ελεύθερος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας το Σάββατο
- Ο Κόλμαν Ντομίνγκο δεν θεωρεί ότι το «Michael» αποκρύπτει την αλήθεια
- Πως το παρελθόν επηρεάζει τις σχέσεις μας
- Ο Μπίλι Πόρτερ έχει να λάβει πρόσκληση για το Met Gala από το 2019
- Ρωσία: Οι ΗΠΑ έχουν απορρίψει το διεθνές δίκαιο, ενδιαφέρονται μόνο για τα συμφέροντά τους, δηλώνει ο Λαβρόφ
- Μέση Ανατολή: Ελεύθερος ο δημοσιογράφος που είχε φυλακιστεί στο Κουβέιτ επειδή κάλυπε τον πόλεμο

