Ο Φερέιρα λύνει το σταυρόλεξο της 11άδας εν όψει Πανθρακικού
Στην τελική επιλογή της 11άδας βρίσκεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καθώς έχει ήδη ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανθρακικό. Ο πορτογάλος τεχνικός αυτή τη φορά δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Το αντίθετο πονοκεφαλιάζει για το ποιους θα αφήσει στον πάγκο. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπουμσόνγκ...
Στην τελική επιλογή της 11άδας βρίσκεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καθώς έχει ήδη ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανθρακικό. Ο πορτογάλος τεχνικός αυτή τη φορά δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Το αντίθετο πονοκεφαλιάζει για το ποιους θα αφήσει στον πάγκο.
Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής και στη συνέχεια θα πετάξουν για την Κομοτηνή. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα συμπεριέλαβε στην αποστολή για πρώτη φορά τον Κουίνσι, ενώ δεν έπραξε το ίδιο για τον Μπουμσόνγκ.
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τον μεσοεπιθετικό από την Γκάνα. Αντίθετα προτίμησε να προφυλάξει τον Μπουμσόνγκ ενόψει και της συνέχειας.
Από εκεί και πέρα εκτός αποστολής έμειναν και οι Σο, Ταμπάκης, Λαγός, Δώνης, Κουσίδης, Μαρινάκης, Φουρλάνος και Μπαρμπαρούσης, καθώς και ο τιμωρημένος Κατσουράνης.
Αυτοί που πρέπει να θεωρούν δεδομένη την παρουσία τους στην 11άδα είναι οι μέσοι. Μετά από την τιμωρία του Κατσουράνη οι Μαρίνος, Βιτόλο και Ζέκα φαίνεται να έχουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσουν βασικοί.
Στην επίθεση όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Φορναρόλι φαίνεται να νικά τον Τοτσέ και να παίρνει τη μια θέση επιθετικού αλλά για τις άλλες δύο μονομαχούν οι Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό και Κουίνσι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σακελλαρίδης: Παρακολουθούμε σε live μετάδοση τον εκβιασμό του πρωθυπουργού από τον Ντίλιαν
- «Παππού, πάρε το κύπελλο»: Τα εγγόνια του Αντσελότι τον… λύγισαν λίγο πριν το Μουντιάλ (vid)
- Να απορριφθεί η παράσταση του ελληνικού Δημοσίου στη δίκη για τα Τέμπη πρότεινε η εισαγγελέας
- Πανελλαδικές 2026: Οι απαντήσεις στα θέματα των Μαθηματικών για τα ΕΠΑΛ
- Αποχωρούν από τη Νέα Αριστερά 7 βουλευτές και 143 μέλη του κόμματος με επιστολή που απευθύνεται στον Τσίπρα
- Η Anthropic μπαίνει στο χρηματιστήριο – Πυρετός τρισεκατομμυρίων για την ΑΙ




