Αρση της βουλευτικής της ασυλίας αναμένεται να ζητήσει η Ντόρα Μπακογιάννη
Την υπόθεση του ενός εκατομμυρίου ευρώ που δεν δηλώθηκε από τον σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρο Κούβελο, στο «πόθεν έσχες» του 2011, πρόκειται να εξετάσει την Τετάρτη η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην υπουργός θα ζητήσει την άρση της ασυλίας της προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.
Την υπόθεση του ενός εκατομμυρίου ευρώ που δεν δηλώθηκε από τον σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρο Κούβελο, στο «πόθεν έσχες» του 2011, πρόκειται να εξετάσει την Τετάρτη η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
Σύμφωνα με πληροφορίες από συνεργάτες της κυρίας Μπακογιάννη, η πρώην υπουργός θα ζητήσει την άρση της ασυλίας της προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.
Σύμφωνα με συνεργάτες της βουλευτού της ΝΔ, δεν υπάρχει αλλαγή περιουσιακών της στοιχείων και εκ παραδρομής δεν έχει αναγραφεί στο «πόθεν έσχες» ο λογαριασμός του κ. Κούβελου που έχει το συγκεκριμένο ποσό.
Την Τρίτη, ο εισαγγελέας εφετών Κωνσταντίνος Τζαβέλας ζήτησε την παραπομπή του Ισίδωρου Κούβελου ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας σε υποβολή ανακριβούς δήλωσης περιουσιακής κατάστασης (κακούργημα).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άγιος Δημήτριος: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 27χρονου
- Ο αποκλεισμός των ΗΠΑ στο Ιράν «αποκτά παγκόσμια διάσταση», δηλώνει ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Χέγκσεθ
- Η τιμωρία της UEFA στον Πρεστιάνι για την ομοφοβική επίθεση στον Βινίσιους
- Αίγινα: Συνελήφθη 16χρονη που απείλησε με μαχαίρι συμμαθητές της
- Ο ΔΣΑ είναι αντίθετος σε αρνητικές συμπεριφορές στη δίκη για τα Τέμπη – Η αιχμή για «συγκεκριμένη δικηγόρο»
- Σοκ την Ουκρανία: Σκελετωμένοι στρατιώτες από έλλειψη τροφής – Ξήλωσαν ανώτατο διοικητή