Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις κατά του PKK στη ΝΑ Τουρκία
Η τουρκική πολεμική αεροπορία πραγματοποίησε 14 αεροπορικές επιχειρήσεις κατά στόχων Κούρδων ανταρτών του PKK στο βόρειο Ιράκ στο διάστημα 5-9 Σεπτεμβρίου, προκαλώντας το θάνατο 25 ανταρτών, ανακοίνωσε το γενικό επιτελείο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Από τις αρχές του χρόνου 461 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στις συγκρούσεις μεταξύ του τουρκικού στρατού και των Κούρδων ανταρτών, από τους οποίους οι 88 είναι στρατιώτες και 373 αντάρτες.
Η τουρκική πολεμική αεροπορία πραγματοποίησε 14 αεροπορικές επιχειρήσεις κατά στόχων Κούρδων ανταρτών του PKK στο βόρειο Ιράκ στο διάστημα 5-9 Σεπτεμβρίου, προκαλώντας το θάνατο 25 ανταρτών, ανακοίνωσε το γενικό επιτελείο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.
Όπως διευκρινίζει «καταστράφηκαν 32 καταφύγια, τρεις αποθήκες και ένα όχημα που μετέφερε ένα αντιαεροπορικό πυροβόλο».
Η συλλογή πληροφοριών όσον αφορά τους στόχους που επλήγησαν στο βόρειο Ιράκ συνεχίζεται, καταλήγει το γενικό επιτελείο στην ανακοίνωσή του.
Εν τω μεταξύ, από τις αρχές του χρόνου 461 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στις συγκρούσεις μεταξύ του τουρκικού στρατού και των Κούρδων ανταρτών, από τους οποίους οι 88 είναι στρατιώτες και 373 αντάρτες.
Ο τουρκικός στρατός έχει εντείνει τις επιχειρήσεις του εναντίον των ανταρτών του PKK καθώς τους τελευταίους έξι μήνες έχει εξαπολύσει εκατοντάδες επιχειρήσεις από εδάφους και αέρος με την υποστήριξη ελικοπτέρων και αεροσκαφών F-16.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Θεσσαλονίκη: Ο «Ζορό» στο πλευρό της Μαρίας Καρυστιανού
- Αιματηρή σύγκρουση φυλών αυτοχθόνων στην Κολομβία με τουλάχιστον τρεις νεκρούς και 44 τραυματίες [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ στέλνουν 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία – Οι αντιδράσεις του προέδρου και του υπουργού Άμυνας
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ καλεί σε αντίσταση, δηλώνει ότι δεν θα φύγει – «Το έγκλημά μας είναι ότι κερδίζουμε»
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ

