Χωρίς δρομολόγια το τμήμα Οινόη – Χαλκίδα του ΟΣΕ
Ανεστάλησαν τα δρομολόγια μεταξύ της Οινόης και Χαλκίδας μέχρι νεωτέρας, λόγω κλοπής καλωδίων από το εναέριο δίκτυο ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ. Το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 για περισσότερες πληροφορίες.
Ανεστάλησαν τα δρομολόγια μεταξύ της Οινόης και Χαλκίδας μέχρι νεωτέρας, λόγω κλοπής καλωδίων από το εναέριο δίκτυο ηλεκτροκίνησης του ΟΣΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Αυτή είναι η προσφορά της Ζάλγκιρις στον Βαλαντσιούνας» (pic)
- Νότια Κορέα: Οι ΗΠΑ εγκρίνουν πώληση και εκσυγχρονισμό στρατιωτικών ελικοπτέρων αξίας 4,2 δισ. δολαρίων
- Το κόστος στέγασης ως αιτία οργής των ψηφοφόρων – Έλλειψη κατοικιών και αποτυχία του ελέγχου των ενοικίων
- Adédèjì: «Παντρεύοντας» την παράδοση με την καινοτομία
- Τουρκία: Βίντεο από τους πυροβολισμούς με τους 6 νεκρούς
- Φορολογικές δηλώσεις: «Αυτόματα» πρόστιμα για τις εκπρόθεσμες από αρχές Ιουλίου
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Ιράν: Ο Τραμπ θέτει μόνος του προθεσμίες και μετά τις ακυρώνει – Απάντηση στην «αναστολή επίθεσης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Η αντίδραση των γατιών σε Roller Coaster που ξεκίνησε να κατακτά το διαδίκτυο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/image-11-127x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)













































![Η αντίδραση των γατιών σε Roller Coaster που ξεκίνησε να κατακτά το διαδίκτυο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/image-11-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442