
Με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης συναντάται την Πέμπτη ο πρωθυπουργός
Τους εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης θα δεχτεί στις 13:00 στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους, δεδομένου ότι το πρόγραμμά του στη ΔΕΘ δεν περιλαμβάνει την καθιερωμένη ομιλία στους φορείς το βράδυ του Σαββάτου.
Τους εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης θα δεχτεί στις 13:00 στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους.
Στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ δεν περιλαμβάνεται η καθιερωμένη ομιλία προς τους παραγωγικούς φορείς το βράδυ του Σαββάτου, ούτε και η συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Κυριακής.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ.Σαμαράς θα τελέσει στις 10 το πρωί του Σαββάτου τα εγκαίνια της έκθεσης και αμέσως μετά θα συναντηθεί με τις διοικήσεις των υπό συγχώνευση εταιρειών HELEXPO και ΔΕΘ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τροχαίο ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία στο Μενίδι
- ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές: Δεν είναι σκάνδαλα ενός απρόσωπου βαθέος κράτους αλλά του προσωπικού κράτους Μητσοτάκη
- «Έτριψε το αηδιαστικό αιδοίο της επάνω μου» – Η Ρούμπι Ρόουζ καταγγέλει την Κέιτι Πέρι για σεξουαλική επίθεση
- Τα must‑have προϊόντα για το απόλυτο no‑makeup makeup look
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Κεφαλονιά: 19χρονη βρέθηκε νεκρή στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου

