Υπέγραψε στην Sydney FC ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο
Παίκτης της Sydney FC είναι από την Τετάρτη και επισήμως ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Αυστραλίας. Ο «Πιντουρίκιο» παραχωρεί συνέντευξη τύπου στις 14.30 για να εξηγήσει τους λόγους της απόφασής του.
Παίκτης της Sydney FC είναι από την Τετάρτη και επισήμως ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Αυστραλίας. Ο «Πιντουρίκιο» παραχωρεί συνέντευξη τύπου στις 14.30 για να εξηγήσει τους λόγους της απόφασής του.
Έπειτα από 19 χρόνια παρουσίας στη Γιουβέντους, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο «χώρισε» από τη «Γηραιά Κυρία» η οποία δεν του έκανε πρόταση ανανέωσης.
Από εκείνη τη στιγμή τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του διαδέχονταν το ένα το άλλο. Σιόν, Σαουθάμπτον, Ολυμπιακός, ομάδες από τις ΗΠΑ, ακόμα και η Λίβερπουλ, τις τελευταίες ώρες, προσπάθησαν να αποσπάσουν την υπογραφή του Ιταλού σούπερ σταρ αλλά τελικά αυτό το κατάφερε η ομάδα του Σύδνεϋ.
Από την Ιταλία έφτασε η είδηση πως ήδη ο Ντελ Πιέρο έχει στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στη Σύδνεϋ. Αυτό έχει διάρκεια δύο ετών και θα αποφέρει στον ποδοσφαιριστή 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Στην Ουάσινγκτον ο πρόεδρος Αούν – Θα συναντηθεί με τον Τραμπ
- Σε εξέλιξη η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή της Ρένας Δούρου ως προέδρου της ΚΟ του κόμματος
- Τροχαίο στο Ίλιον: Φορτηγό προσέκρουσε σε κολώνα – Διακοπή κυκλοφορίας
- Γεραπετρίτης από το Βιετνάμ: Νέα ώθηση στις διμερείς σχέσεις και κοινό μέτωπο υπέρ του Διεθνούς Δικαίου
- Μουντιάλ 2026: Θα απονείμει ο Τραμπ το τρόπαιο; Μπορεί, και όλοι ελπίζουν ότι δεν θα υπάρξουν γιουχαΐσματα
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)


