Σε επίσχεση εργασίας από την Πέμπτη οι γιατροί του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ
Σε επίσχεση εργασία προχωρούν από την Πέμπτη οι γιατροί του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης διεκδικώντας δεδουλευμένα εφημερίων, σε συνέχεια της πρωινής κατάληψης που πραγματοποίησαν στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου.
Επίσης διαμαρτύρονται για την μείωση κατά 30% των αμοιβών για τις εφημερίες του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου.
Μιλώντας στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος της νοσοκομειακής επιτροπής των γιατρών του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Θανάσης Σούλης, επεσήμανε ότι το νοσοκομείο υπολειτουργεί λόγω υποχρηματοδότησης με αποτέλεσμα τη δημιουργία κλίματος ανασφάλειας μεταξύ των ασθενών.
Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο καταγγέλλουν επίσης το κλείσιμο τμημάτων λόγω έλλειψης υλικών, αλλά και των χρεών του νοσοκομείου προς τις προμηθεύτριες εταιρίες.
health.in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Λούκα Ντόντσιτς επενδύει στην Ευρώπη: Νέα μπασκετική δύναμη γεννιέται στη Ρώμη
- Σενάρια για Κονατέ και Παρί Σεν Ζερμέν
- «Ελλάδα 2.0»: Κίνδυνος το «τρένο» μετασχηματισμού της οικονομίας να προσπεράσει – Τα «κλειδιά» που θα άλλαζαν την κατεύθυνση
- Ντίσκο, αλουμινόχαρτο και χριστουγεννιάτικα φωτάκια – Το παρασκήνιο της ταινίας Πυρετός το Σαββατόβραδο
- Yuriy Kosiuk: Ποιος είναι ο Ουκρανός «βασιλιάς του κοτόπουλου» που εξαγοράζει τη Νιτσιάκος
- O Ράις στηρίζει τους συμπαίκτες του μετά τον χαμένο τελικό του Champions League

