Με παράδοση δεκαετιών στην παροχή εκπαίδευσης ευρωπαϊκών προδιαγραφών, η CHEF D’ OEUVRE, παραμένει πάντα στην κορυφή, ως η πλέον αξιόπιστη σχολή Γαστρονομικών Σπουδών στις ειδικότητες:

1. Επαγγελματική Μαγειρική
2. Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική
3. Αρτοποιία
4. Επαγγελματικό Μπαρ
5. Διοίκηση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (F & Β Μanagement)

Το διδακτικό προσωπικό της CHEF D’ OEUVRE απαρτίζεται από ονόματα καταξιωμένων chef καθηγητών, οι οποίοι, εφαρμόζοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών και εργαστηριακών μαθημάτων στις ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις της CHEF D’OEUVRE, με σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό και αποκλειστική εξειδικευμένη βιβλιογραφία, εξασφαλίζουν την υψηλών προδιαγραφών εκπαίδευση των σπουδαστών της.

Με τη φροντίδα και το ενδιαφέρον του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ της CHEF D’ OEUVRE oι σπουδαστές της εργάζονται και μαθητεύουν δίπλα σε διακεκριμένους chef εστιατορίων και μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων όπως το COSTA NAVARINO, HILTON, SANI (RESORT), ELOUNDA BEACH, AΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ κ.α. συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις.

Οι σταθερές συνεργασίες της CHEF D’ OEUVRE με τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες και τις πιο διάσημες Σχολές Γαστρονομίας στο κόσμο, την κατατάσσουν στη λίστα των κορυφαίων Σχολών Γαστρονομικής Εκπαίδευσης στην Ευρώπη.

Δικτυακός τόπος : www.chefdoeuvre.gr

Έναρξη νέων τμημάτων για τη σπουδαστική περίοδο 2012- 2013.
Πληροφορίες :

Α’ ΚΤΙΡΙΟ: ΧΕΥΔΕΝ 20, ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ, Τηλ. 210-82.37.758, 82.31.935, Fax: 210-88.41.612
Β’ ΚΤΙΡΙΟ: Γ’ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 93, ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ, Τηλ. 210-82.54.119, Fax: 210-82.56.13

in.gr