CHEF D’ OEUVRE: Η εξειδίκευση στη γαστρονομική εκπαίδευση
Η φιλοσοφία της CHEF D’ OEUVRE είναι να δημιουργεί τους καλύτερους επαγγελματίες, πανέτοιμους να αναλάβουν αμέσως, υπεύθυνες θέσεις στην αγορά εργασίας.
Με παράδοση δεκαετιών στην παροχή εκπαίδευσης ευρωπαϊκών προδιαγραφών, η CHEF D’ OEUVRE, παραμένει πάντα στην κορυφή, ως η πλέον αξιόπιστη σχολή Γαστρονομικών Σπουδών στις ειδικότητες:
1. Επαγγελματική Μαγειρική
2. Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική
3. Αρτοποιία
4. Επαγγελματικό Μπαρ
5. Διοίκηση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (F & Β Μanagement)
Το διδακτικό προσωπικό της CHEF D’ OEUVRE απαρτίζεται από ονόματα καταξιωμένων chef καθηγητών, οι οποίοι, εφαρμόζοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών και εργαστηριακών μαθημάτων στις ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις της CHEF D’OEUVRE, με σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό και αποκλειστική εξειδικευμένη βιβλιογραφία, εξασφαλίζουν την υψηλών προδιαγραφών εκπαίδευση των σπουδαστών της.
Με τη φροντίδα και το ενδιαφέρον του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ της CHEF D’ OEUVRE oι σπουδαστές της εργάζονται και μαθητεύουν δίπλα σε διακεκριμένους chef εστιατορίων και μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων όπως το COSTA NAVARINO, HILTON, SANI (RESORT), ELOUNDA BEACH, AΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ κ.α. συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις.
Οι σταθερές συνεργασίες της CHEF D’ OEUVRE με τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες και τις πιο διάσημες Σχολές Γαστρονομίας στο κόσμο, την κατατάσσουν στη λίστα των κορυφαίων Σχολών Γαστρονομικής Εκπαίδευσης στην Ευρώπη.
Δικτυακός τόπος : www.chefdoeuvre.gr
Έναρξη νέων τμημάτων για τη σπουδαστική περίοδο 2012- 2013.
Πληροφορίες :
Α’ ΚΤΙΡΙΟ: ΧΕΥΔΕΝ 20, ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ, Τηλ. 210-82.37.758, 82.31.935, Fax: 210-88.41.612
Β’ ΚΤΙΡΙΟ: Γ’ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 93, ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ, Τηλ. 210-82.54.119, Fax: 210-82.56.13
in.gr
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα! (vid)
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Μία λύση – ανάσα
- Γάλλος ποδηλάτης που έκανε το γύρο της Ευρώπης βρέθηκε λόγω… GPS σε καταυλισμό στο Μενίδι, όπου τον λήστεψαν
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]

