Υψηλά κέρδη στο Χρηματιστήριο με οδηγό τις τράπεζες
Υψηλά κέρδη σημειώνει το Χρηματιστήριο την Τετάρτη, με τον γενικό δείκτη να κινείται στα επίπεδα άνω των 660 μονάδων και τους επενδυτές να προχωρούν σε τοποθετήσεις σε όλο σχεδον το φάσμα της αγοράς.
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη, με τους επενδυτές να προχωρούν σε τοποθετήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς και κυρίως στις τράπεζες.
Στις 14:50 ο γενικός δείκτης ενισχυόταν κατά 2,35% στις 667,10 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 28,3 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωνε άνοδο 2,87% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ήταν υψηλότερα κατά 2,84%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωνε άνοδο 3,62%.
Από τις μετοχές που διακινούνταν, 66 ήταν σε θετικό έδαφος, 31 σε αρνητικό, ενώ 15 ήταν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν μεικτές τάσεις, ενώ πτωτικό άνοιγμα της συνεδρίασης στη Γουόλ Στριτ δείχνουν τα futures.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 υποχωρούσε κατά 0,44%, στο Παρίσι ο CAC 40 κατά 0,17% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ήταν υψηλότερα κατά 0,34%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε κέρδη 0,19% και στην Ιταλία απώλειες 0,36%.
Στις ασιατικές αγορές, τέλος, επικράτησαν πτωτικές τάσεις και στο Χρηματιστήριο του Τόκιο ο Nikkei-225 έκλεισε στις 8.679,82 μονάδες με απώλειες 1,09%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραγωδία στο Μάτι: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τα 104 θύματα της φονικής πυρκαγιάς
- «Φιάσκο» στο MetLife πριν τον τελικό του Μουντιάλ – Χάος, ουρές χιλιομέτρων και ένταση έξω από το γήπεδο (vid)
- LIVE: Ισπανία – Αργεντινή
- Χαλκιδική: Επαναπατρίζονται στη Μολδαβία οι τρεις σοροί της οικογένειας που ξεκληρίστηκε στο τροχαίο
- Λεσόρ και Γιαμπουσέλε διασκέδασαν μαζί με τον Φρανσίσκο (vid)
- 40 χρόνια Aliens: Όχι απλά το καλύτερο σίκουελ που έγινε ποτέ – «Αλληλεγγύη, ενδυνάμωση, εργατιά»
