Ανοικοινώνονται εντός της ημέρας οι ανάδοχοι για τις έρευνες υδρογονανθράκων σε Ιόνιο και Κρήτη
Τις εταιρείες που θα αναλάβουν τις σεισμικές έρευνες για τον εντοπισμό πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Ιόνιο και στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης ανακοινώνει σήμερα, Τετάρτη, ο υπουργός Περιβάλλοντος - Ενέργειας κ. Ευάγγελος Λιβιεράτος. Σημειώνεται πως στην τελική φάση έχουν προκριθεί τέσσερις εταιρείες, οι TGS-Nopec, η PGS, η Spectrum, καθώς και η αμερικανική ION.
Τις εταιρείες που θα αναλάβουν τις σεισμικές έρευνες για τον εντοπισμό πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Ιόνιο και στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης ανακοινώνει σήμερα, Τετάρτη, ο υπουργός Περιβάλλοντος – Ενέργειας κ. Ευάγγελος Λιβιεράτος.
Ο διαγωνισμός δίνει τη δυνατότητα της ανάθεσης των ερευνών σε μία ή περισσότερες εταιρείες.
Σημειώνεται πως στην τελική φάση έχουν προκριθεί τέσσερις εταιρείες, οι TGS-Nopec, η PGS, η Spectrum, καθώς και η αμερικανική ION.
Ο υπουργός Περιβάλλοντος θα ενημερώσει την επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής για τις τελικές επιλογές και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο

