Η Ανδαλουσία ζητά προκαταβολή ενός δισ. ευρώ από τη Μαδρίτη λόγω έλλειψης ρευστότητας
Προκαταβολή ενός δισ. ευρώ από τις απαιτήσεις της στα κρατικά έσοδα ζητά η περιφέρεια της Ανδαλουσίας από την κεντρική κυβέρνηση ώστε να καλύψει το πρόβλημα ρευστότητάς της. Η κυβέρνηση της περιφέρειας ανέφερε πως εξετάζει εάν θα ζητήσει, όπως άλλες τρεις περιφέρειες, στήριξη από την κεντρική κυβέρνηση.
Προκαταβολή ενός δισ. ευρώ από τις απαιτήσεις της στα κρατικά έσοδα ζητά η περιφέρεια της Ανδαλουσίας από την κεντρική κυβέρνηση ώστε να καλύψει το πρόβλημα ρευστότητάς της.
Η κυβέρνηση της περιφέρειας ανέφερε πως εξετάζει εάν θα ζητήσει, όπως άλλες τρεις περιφέρειες, στήριξη από την κεντρική κυβέρνηση.
Ανακοινώντας το αίτημα της περιφερειακής κυβέρνησης της Ανδαλουσίας, η Σουζάνα Ντίας εξήγησε πως η προκαταβολή χρειάζεται «καθώς η ισπανική κυβέρνηση βρίσκεται στη διαδικασία να καθορίσει τους όρους με τους οποίους θα γίνεται η προσφυγή στο FLA», το ισπανικό ταμείο εσωτερικής διάσωσης.
Η Ανδαλουσία επικαλέστηκε το προηγούμενο της Βαλένθια, στην οποία είχε δοθεί για τον ίδιο λόγο προκαταβολή 300 εκατ. ευρώ πριν ζητήσει στήριξη από τον FLA.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»