Έναν μήνα εκτός ο Πάμπλο Γκαρσία, 15 ημέρες ο Ετο
Ενός κακού μύρια έπονται για τον ΠΑΟΚ. Μετά την τιμωρία έδρας από την UEFA, την ήττα στην Βιέννη και τον αποκλεισμό, ήρθαν και οι τραυματισμοί: του Σαλπιγγίδη αρχικώς και των Πάμπλο Γκαρσία και Ετο στη συνέχεια.
Ενός κακού μύρια έπονται για τον ΠΑΟΚ. Μετά την τιμωρία έδρας από την UEFA, την ήττα στην Βιέννη και τον αποκλεισμό, ήρθαν και οι τραυματισμοί: του Σαλπιγγίδη αρχικώς και των Πάμπλο Γκαρσία και Ετο στη συνέχεια.
Σήμερα διαπιστώθηκε πως ο Αραούχο Ετο υπέστη θλάση α’ βαθμού αριστερού μείζονος γλουτιαίου, κάτι που σημαίνει πως ο Γιώργος Δώνης δεν θα τον έχει στην διάθεσή του για το ματς με τον Ατρόμητο. Με δεδομένο πως ο παίκτης θα μείνει εκτός δράσης για 15 μέρες, τότε η επιστροφή του υπολογίζεται για το μεθεπόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, καθώς ευνοείται από τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.
Πιο άτυχος όμως ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία, αφού ο τραυματισμός του στο ματς με την Ραπίντ θα τον αφήσει έναν μήνα εκτός. Ο Ουρουγουανός υποβλήθηκε σε εξετάσεις και η διάγνωση είναι θλάση β’ βαθμού στον ορθό μηριαίο με συνοδό θλάσης α’ βαθμού στον έσω πλατύ και εκτιμάται πως θα επιστρέψει σε 4-6 εβδομάδες.
Οσον αφορά το πρόγραμμα της σημερινής μέρας, περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος και ο Στέφανος Αθανασιάδης. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει αύριο στις 10.00 στην Τούμπα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρασί: Σήμα κινδύνου εκπέμπει ο γερμανικός αμπελοοινικός τομέας
- Μπλεξίματα για την Αργεντινή από τη FIFA για το πανό για τα Φώκλαντ
- Κλιματική αλλαγή: Η ζέστη και ο καπνός από τις πυρκαγιές αποτελούν τη νέα επικίνδυνη πραγματικότητα
- Ιράν: 38 νεκροί και πάνω από 400 τραυματίες από τις 22 Ιουνίου – Επίθεση σε στρατιωτική βάση στη Συρία
- Ανεξάρτητος βουλευτής και ο Διονύσης Καλαματιανός
- Βριλήσσια: Σκύλος επιτέθηκε σε 66χρονο τον τραυμάτισε και σκότωσε το σκυλάκι του – Χειροπέδες στην ιδιοκτήτρια





